Entre Nosotras arriba a Cinema Ribes

Entre Nosotras arriba a Cinema Ribes

SINOPSI:

Nina i Madeleine han amagat el seu amor durant dècades. Per a tots, inclosa la tafanera filla de Madeleine, elles són simplement dues bones veïnes que viuen a la mateixa planta. No obstant això, clandestinament, Nina i Madeleine tenen una vida en comú que va i ve lliurement d’un apartament a un altre. Però un succés inesperat va canviar-ho tot. El seu secret no podrà mantenir-se amagat molt temps més, sobretot si desitgen romandre juntes.

Èxit del film als festivals

La pel·lícula Entre Nosaltres dirigida per Filippo Meneghetti ha estat doblement guardonada a la 25a Edició de Festival de Cinema de Orense, convertint-se a més en la gran triomfadora de l’OUFF 2020. A més el film competia al costat de pel·lícules de la talla de Falling de Viggo Mortensen, True Mothers de Naomi Kawase o Estiu de l’85 de François Ozon.

La història protagonitzada per Barbara Sukowa, Martine Chevallier i Léa Drucker ha rebut el premi a la Millor Pel·lícula de l’Festival per la seva “originalitat i valentia i per la magnífica interpretació de les seves actrius. Unes grans interpretacions que a més ens expliquen la història d’amor de dues dones grans que al llarg dels anys han viscut amb impotència una relació oculta “. La pel·lícula també s’ha endut el premi a la Millor Interpretació per l’actriu Barbara Sukowa “pel seu treball ple de veritat i de matisos i en esplèndid diàleg amb les altres actrius”.

Classificació per edat:7 anys

Gènere:Comedia, Romanç

Durada:96 min

Director:Filippo Meneghetti

Repartiment:Barbara Sukowa, Martine Chevallier, Léa Drucker, Jérôme Varanfrain, Daniel Trubert, Hervé Sogne, Tara Klassen, Eugenie Anselin, Véronique Fauconnet, Aude-Laurence Clermont Biver, Denis Jousselin, Alice Lagarde

País:França

Idioma original:Francès

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Entre Nosotras arriba a Cinema Ribes

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 12 de març

Diumenge, 14 de març

Dimecres, 17 de març