Eternals de Marvel a Cinema Ribes

Eternals de Marvel a Cinema Ribes

Després d’haver estat una pel·lícula que no sabíem quan s’estrenaria a causa dels retards que va patir Viuda Negra, Eternals arriba als cines intentant aportar una cosa nova a l’univers Marvel.

L’excepcional repartiment inclou Richard Madden com el totpoderós Ikaris, a Gemma Chan com a Sersi, l’amant de la humanitat, a Kumail Nanjiani com a Kingo, amb poders còsmics, a Lauren Ridloff com la superveloç Makkari, a Brian Tyree Henry com l’intel·ligent inventor Phastos, a Salma Hayek com la líder sàvia i espiritual Ajak, a Lia McHugh com l’eternament jove però d’ànima vella Duende, a Don Lee com el poderós Gilgamesh; a Barry Keoghan com el distant i també solitari Druig; i a més a Angelina Jolie com la ferotge guerrera Thena. Kit Harington interpreta Dane Whitman.

Sinopsi

Eternals de Marvel Studios dóna la benvinguda a un nou i també emocionant equip de superherois a l’Univers Cinematogràfic de Marvel. La història, que abasta milers d’anys, presenta un grup d’herois immortals forçats a sortir de les ombres per reunir-se contra l’enemic més antic de la humanitat, The Deviants.

La pel·lícula està escrita i dirigida per la guanyadora de l’Oscar a millor direcció Chloé Zhao i protagonitzada per Gemma Chan, Richard Madden i també Angelina Jolie.

Fitxa Tècnica

Any: 2021

Gènere: Acció i també aventures

Durada: 157 min.

País: USA

Direcció: Chloé Zhao

Repartiment: Gemma Chan, Richard Madden i també Angelina Jolie.

IMDB

Trailer

Eternals de Marvel a Cinema Ribes

HORARIS I ENTRADES

Divendres, 19 de novembre

Dissabte, 20 de novembre

Diumenge, 21 de novembre

Dimecres, 24 de novembre

Preus