Horaris / Entrades

Divendres/ Viernes/ Friday- 12/04/2024

Dissabte/ Sábado/ Saturday- 14/04/2024

*Dimecres/ Miercoles/ Wednesday- 17/04/2024

*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Una aventura totalment nova que enfronta el totpoders Kong i el temible Godzilla contra una colossal encara amenaça per descobrir que s’amaga el nostre món, desafiant la seva pròpia existència… i la nostra. “Godzilla i Kong: El nou imperi” aprofundeix a la història d’aquests titans i als seus orígens, així com als misteris de l’Illa Calavera i més enllà, alhora que revela la mítica batalla que va ajudar a forjar aquests extraordinaris éssers i els va unir a la humanitat per sempre.

Ref: Godzilla y Kong arriben a Les Roquetes

Una aventura totalment nova que enfronta el totpoderós Kong i el temible Godzilla contra una colossal amenaça encara per descobrir que s’amaga al nostre món, desafiant la seva pròpia existència… i la nostra. “Godzilla i Kong: El nou imperi” aprofundeix en la història d’aquests titans i els seus orígens, així com en els misteris de l’Illa Calavera i més enllà, alhora que revela la mítica batalla que va ajudar a forjar aquests extraordinaris éssers i els va unir a la humanitat per sempre.

A totally new adventure that pits the all-powerful Kong and the fearsome Godzilla against a colossal threat to discover that threatens our world, challenging our very existence… and ours. “Godzilla and Kong: The New Imperi” delves deeper into the history of these titans and their origins, as well as into the mysteries of Calavera Island and further, as it reveals the mythical battle that will help forge these extraordinary events. and they will unite humanity forever.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12
Gènere/ Género/ Genre: Acció
Durada/ Duración/ Running Time: 
115′
Director: Adam Wingard
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Dan Stevens, Brian Tyree, Rebecca Hall , Rachel House
Idioma original/ Original Language:
 Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Godzilla y Kong arriben a Les Roquetes

Altres pel·lícules en cartellera