*Dimecres/ Miércoles/ Wednesday 24/07/2024
Dijous/ Jueves/ Thursday 25/07/2024

Gru 4: Mi Villano Favorito

Gru i Lucy estan casats i lluiten amb la seva família a l’anomenada Lliga Antivillanos. Les filles adoptives també s’impliquen molt més en aquesta important tasca. Però, a més, hi ha un nou membre de la família: el petit nadó del matrimoni. Un dolent que s’escapa de la presó: Maxime Le Mal, obligarà tothom a prendre decisions que els posaran en perill. Quarta entrega de la popular saga d’animació familiar en què Chris Renaud, que va dirigir les dues primeres parts, també torna per a la quarta darrere de les càmeres. Patrick Delage exerceix de codirector i Mike White escriu el guió.

Ref: Del Revés 2 arriba a Ribes

Gru (voz de Florentino Fernández) y Lucy (voz de Patricia Conde) están casados y luchan junto a su familia en la llamada Liga Antivillanos. Sus hijas adoptivas también se implican mucho más en esta importante tarea. Pero además hay un nuevo miembro de la familia: el pequeño bebé del matrimonio. Un villano que se escapa de la cárcel: Maxime Le Mal, obligará a todos a tomar decisiones que les pondrán en jaque. Cuarta entrega de la popular saga de animación familiar en en la que Chris Renaud, que dirigió las dos primeras partes, también regresa para la cuarta tras las cámaras. Patrick Delage ejerce de codirector y Mike White escribe el guión.

Gru and Lucy are married and fight alongside their family in the so-called Anti-Villain League. Their adopted daughters are also much more involved in this important task. But there is also a new member of the family: the couple’s little baby. A villain who escapes from prison: Maxime Le Mal, will force everyone to make decisions that will put them in check. Fourth installment of the popular family animation saga in which Chris Renaud, who directed the first two parts, also returns behind the cameras for the fourth. Patrick Delage serves as co-director and Mike White writes the script.

Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: APTA PER A TOTS ELS PÚBLICS – ESPECIALMENT RECOMANADA PER A LA INFÀNCIA
Gènere/ Género/ Genre: Animació
Durada/ Duración/ Running Time:
 97′
Director: Chris Renaud, Patrick Delage
Idioma original/ Original Language:
 Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year: 
2024
IMDB

Tràiler

Gru 4 arriba a Ribes