HORARIS

Dissabte/ Sabado/ Saturday- 3/12/2022
Diumenge/ Domingo/ Sunday- 4/12/2022
Dimarts/ Martes/ Tuesday- 6/12/2022
*Dimecres/ Miercoles/ Wednesday- 7/12/2022
Dijous/ Jueves/ Thursday- 8/12/2022

*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu

(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original subtitulada en castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Inglés

Conta la història de Hopper, el fill adoptiu del Rei Pere, un famós aventurer que va néixer meitat pollastre i meitat llebre. Ansiós per ser acceptat malgrat les seves diferències, Hopper s’embarca en una emocionant aventura juntament amb el seu fidel servent Abe, una tortuga sarcàstica, i Meg, una mofeta intrèpida experta en arts marcials, a la recerca de la cobejada relíquia coneguda com el Hàmster de la foscor. Tots tres s’enfronten a tot un repte en haver d’arribar abans que Lapin, un malvat la recent fuga de la presó amenaça la pau del regne.

Ref: Hopper, el polloliebre properament al Cinema Ribes

Cuenta la historia de Hopper, el hijo adoptivo del Rey Pedro, un famoso aventurero que nació mitad pollo y mitad liebre. Ansioso por ser aceptado a pesar de sus diferencias, Hopper se embarca en una emocionante aventura junto con su fiel sirviente Abe, una tortuga sarcástica, y Meg, una mofeta intrépida experta en artes marciales, en busca de la codiciada reliquia conocida como el Hámster de la Oscuridad. Los tres se enfrentan a todo un reto al tener que llegar antes que Lapin, un villano cuya reciente fuga de la cárcel amenaza la paz del reino.

It tells the story of Hopper, the adopted son of King Peter, a famous adventurer who was born half chicken and half hare. Eager to be accepted despite their differences, Hopper embarks on an exciting adventure together with his faithful servant Abe, a sarcastic turtle, and Meg, a fearless martial arts skunk, in search of the coveted relic known as the Hamster. Darkness. The three face a challenge as they have to get there before Lapin, a villain whose recent jailbreak threatens the peace of the kingdom.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: Apta
Gènere/ Género/ Genre:
Animació
Durada/ Duración/ Running Time: 
91′
Director:
Ben Stassen / Benjamin Mousquet
Repartiment/ Reparto/ Cast:
Idioma original/ Original Language:
Francès / Frances / French
País/ Country: 
Belgica
Any/ Año/ Year: 
2022
IMDB

https://youtu.be/1BM8CT

Hopper, el polloliebre al Cinema Ribes

Altres pel·lícules en cartellera