Divendres/ Viernes/ Friday 30/12/2022
Diumenge/ Domingo/ Sunday 01/01/2023
Dilluns/ Lunes/ Monday 02/01/2023
Dimarts/ Martes/ Tuesaday 03/01/2023
*Dimecres/ Miercoles/ Wednesday- 04/01/2023
Dijous/ Jueves/ Thursday – 05/01/2023
Divendres/ Viernes/ Friday 06/01/2023

*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu

(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original subtitulada en castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Inglés

I Wanna Dance with Somebody és una celebració poderosa i triomfal de la incomparable Whitney Houston. Dirigida per Kasi Lemmons, escrita pel nominat a l’Oscar® Anthony McCarten, produïda pel llegendari executiu musical Clive Davis i protagonitzada per la guanyadora del premi BAFTA® Naomi Ackie, la pel·lícula és un retrat sense restriccions de la dona complexa i polièdrica darrere de The Voice. Des de la noia del cor de Nova Jersey fins a una de les artistes discogràfiques més venudes i guardonades de tots els temps, el públic viu un viatge inspirador, commovedor i tan emotiu per la vida i la carrera pionera de Houston, amb actuacions espectaculars i una banda sonora. dels èxits més estimats de la icona com mai abans els heu sentit. Don’t you wanna dance?

Ref: I Wanna Dance al Cinema Ribes

I Wanna Dance with Somebody es una poderosa y triunfal celebración de la incomparable Whitney Houston. Dirigida por Kasi Lemmons, escrita por el nominado al Premio de la Academia® Anthony McCarten, producida por el legendario ejecutivo musical Clive Davis y protagonizada por la ganadora del Premio BAFTA® Naomi Ackie, la película es un retrato sin restricciones de la mujer compleja y multifacética detrás de La Voz. Desde la niña del coro de Nueva Jersey hasta uno de los artistas discográficos más vendidos y premiados de todos los tiempos, el público emprende un viaje inspirador, conmovedor y muy emotivo a través de la vida y la carrera pioneras de Houston, con actuaciones impresionantes y una banda sonora. de los éxitos más queridos del ícono como nunca antes los habías escuchado. Don’t you wanna dance?

I Wanna Dance with Somebody is a powerful and triumphant celebration of the incomparable Whitney Houston. Directed by Kasi Lemmons, written by Academy Award® nominee Anthony McCarten, produced by legendary music executive Clive Davis and starring BAFTA Award® winner Naomi Ackie, the film is a no-holds-barred portrait of the complex and multifaceted woman behind The Voice. From New Jersey choir girl to one of the best-selling and most awarded recording artists of all time, audiences are taken on an inspirational, poignant—and so emotional—journey through Houston’s trailblazing life and career, with show-stopping performances and a soundtrack of the icon’s most beloved hits as you’ve never heard them before. Don’t you wanna dance?


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating:
Gènere/ Género/ Genre:
Biopic / Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
Director:
Kasi Lemmons
Repartiment/ Reparto/ Cast:
Naomi Ackie, Ashton Sanders, Stanley Tucci
Idioma original/ Original Language:
Castellà-Francès-Gallec / Castellano-Francés-Gallego / Spanish-French-Gallician
País/ Country: 
Espany – França
Any/ Año/ Year: 
2022
IMDB

https://youtu.be/1BM8CTwwlJI

I Wanna Dance al Cinema Ribes

Altres pel·lícules en cartellera