Ice Road arriba a Cinema Ribes

Ice Road arriba a Cinema Ribes

Ice road és una producció nord-americana que també suposa la més recent incursió de Liam Neeson en el gènere d’acció. En aquesta ocasió dóna vida a un camioner que es veu embolicat en una arriscada missió de rescat. A més de l’propi Neeson (La llista de Schindler, Venjança), en el repartiment trobem a Laurence Fishburne (Matrix, Horitzó final) i a Amber Midthunder (Comanchería, Legió). Dirigeix Jonathan Hensleigh (‘Mata a l’irlandès’ i també ‘El castigador’).

Sinopsi

Per començar el film ens mostra un terrible accident deixa atrapats a nombrosos miners en una mina de diamants, situada en un remot extrem de Canadà. La seva única esperança és Mike (Liam Neeson) un conductor de camions de gran tonatge, que haurà de travessar un país cobert de neu, en el qual només es pot transitar per les traïdores “ice roads”: carreteres de gel que transcorren sobre rius, llacs o fins i tot oceans congelats. Mike s’haurà d’enfrontar a una impossible carrera contrarellotge, plena de inesperats perills i també traïcions.

Fitxa Tècnica

Títol original: The Ice Road

Any: 2021

Duració: 113 min.

País: Estats Units

Direcció: Jonathan Hensleigh

Repartiment: Liam Neeson, Laurence Fishburne, Amber Midthunder, Holt McCallany, Matt McCoy, Martin Sensmeier, Matt Salinger, Paul Essiembre, Marcus Thomas, Lauren Cochrane, Gabriel Daniels i també Bj VerotStone.

IMDB

Trailer

Ice Road arriba a Cinema Ribes

HORARIS I ENTRADES

Divendres, 3 de setembre

Dissabte, 4 de setembre

Diumenge, 5 de setembre

Dimecres, 8 de setembre

Preus