La Família Addams 2 a Cinema Ribes

La Família Addams 2 a Cinema Ribes

L’irlandès Greg Tiernan i el nord-americà Conrad Vernon tornen a dirigir a quatre mans la segona entrega animada de La família Addams 2, La gran escapada.

Dos Halloweens després de les primeres aventures animades de la família més fosca del cinema, els Addams s’embarquen en un frenètic viatge per carretera amb l’objectiu d’estrènyer els lligams familiars dels seus membres peculiars.

Sinopsi

Torna la família més terroríficament divertida a la seqüela de la comèdia d’animació més esgarrifosa. A La família Addams 2: La gran escapada, Morticia i Gómez no porten gens bé que els seus fills estiguin creixent, saltant-se els sopars familiars a la menor ocasió i deixant-se consumir pels seus propis interessos adolescents. Per tornar a connectar com abans, decideixen ficar Dimecres, Pugsley, Oncle Fétido i la resta a la seva autocaravana, i llançar-se a la carretera per a un últim i terrorífic viatge en família. Aquesta aventura creuant els Estats Units traurà els Addams del seu entorn i els farà afrontar moments divertits amb el seu emblemàtic cosí Això i amb nous i peculiars personatges. Què podria sortir malament?

Fitxa Tècnica

Any: 2021

Gènere: Animació i també comèdia

Durada: 93 min.

País: Estats Units

Direcció i guió: Greg Tiernan i també Conrad Vernon

IMDB

Trailer

La Família Addams 2 a Cinema Ribes

HORARIS I ENTRADES

Divendres, 26 de novembre

Dissabte, 27 de novembre

Diumenge, 28 de novembre

Dimecres, 1 de desembre

Preus