Horaris / Entrades

Divendres/ Viernes/ Friday- 12/04/2024

Diumenge/ Domingo/ Sunday – 14/04/2024

*Dimecres/ Miércoles/ Wednesday- 17/04/2024


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Toni, un rondinaire a les seves cinquanta, solter i sense fills, fuig dels nens tant sí com no. La seva vida fa un gir inesperat quan la seva germana mor i de la nit al dia es converteix en tutor temporal dels seus cinc fills adoptats: cadascun d’un país i procedència diferent. Toni haurà d’enfrontar-se a les diferències culturals i als reptes de paternitat al món modern i descobrirà que la veritable família, és la que un tria.

Ref: La Fmilia Benetón arriba a La Bòbila

Toni, un cascarrabias en sus cincuenta, soltero y sin hijos, huye de los niños a toda costa. Su vida da un giro inesperado cuando su hermana fallece y de la noche a la mañana se convierte en tutor temporal de sus cinco hijos adoptados: cada uno de un país y procedencia diferente. Toni tendrá que enfrentarse a las diferencias culturales y a los retos de paternidad en el mundo moderno y descubrirá que la verdadera familia, es la que uno elige.

.

Toni, a curmudgeon in his fifties, single and childless, runs away from children at all costs. His life takes an unexpected turn when his sister dies and overnight he becomes temporary guardian of his five adopted children: each from a different country and origin. Toni will have to face cultural differences and the challenges of parenthood in the modern world and will discover that the true family is the one you choose.

.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +7
Gènere/ Género/ Genre: Comedia
Durada/ Duración/ Running Time: 
93′
Director: Joaquín Mazón
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Leo Harlem, El Langui, Alí Dia, Diego Montejo, Gala Bichir, Meilin Chen, Kamsiyochi Ngene
Idioma original/ Original Language:
 Castellà/ Castellano/ Spanish
País/ Country: 
Espanya/ España/ Spain
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


La Familia Benetón arriba a La Bòbila

Altres pel·lícules en cartellera