Horaris / Entrades


Divendres/ Viernes/ Friday 20/10/2023

Dissabte/ Sábado/ Saturday 21/10/2023

Diumenge/ Domingo/ Sunday 22/10/2023

*Dimecres/ Miercoles/ Wednesday 25/10/2023

*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Quan un meteorit màgic s’estavella a Ciutat Aventura, els cadells de la Patrulla Canina aconsegueixen uns superpoders que els transformen en ELS PODEROSOS CADELLS! Per a Skye, la més petita de l’equip, els seus nous poders són un somni fet realitat. Però les coses es compliquen quan Humdinger, l’arxienemic dels cadells que s’acaba d’escapolir de la presó, s’uneix a Victoria Vance, una trasbalsada científica obsessionada amb els meteorits, i formen una aliança per robar els superpoders i convertir-se en supervillans. Amb la destinació de Ciutat Aventura al voltant de l’abisme, els Poderosos Cachorros hauran d’aturar els supervillans abans que sigui massa tard, i Skye descobrirà que fins i tot la més petita de l’equip pot ser la que determini el resultat.

Ref: GLa Patrulla Canina a Cinema Ribes

Cuando un meteorito mágico se estrella en Ciudad Aventura, los cachorros de la Patrulla Canina consiguen unos superpoderes que los transforman en ¡Los PODEROSOS CACHORROS! Para Skye, la más pequeña del equipo, sus nuevos poderes son un sueño hecho realidad. Pero las cosas se complican cuando Humdinger, el archienemigo de los cachorros que acaba de fugarse de la cárcel, se une a Victoria Vance, una desquiciada científica obsesionada con los meteoritos, y forman una alianza para robar los superpoderes y convertirse en supervillanos. Con el destino de Ciudad Aventura al filo del abismo, los Poderosos Cachorros tendrán que detener a los supervillanos antes de que sea demasiado tarde, y Skye descubrirá que hasta la más pequeña del equipo puede ser la que determine el resultado.

When a magical meteorite crashes in Adventure City, the Paw Patrol pups gain superpowers that transform them into THE POWERFUL PUPPIES! For Skye, the youngest of the team, her new powers are a dream come true. But things get complicated when Humdinger, the puppies’ archenemy who has just escaped from prison, teams up with Victoria Vance, a deranged scientist obsessed with meteorites, and they form an alliance to steal superpowers and become supervillains. With the fate of Adventure City on the brink, the Mighty Cubs will have to stop the supervillains before it’s too late, and Skye will discover that even the smallest member of the team can be the one who determines the outcome.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: Apta
Gènere/ Género/ Genre: Animació
Durada/ Duración/ Running Time: 
88′
Director: Cal Brunker
Idioma original/ Original Language:
 Anglés/ Inglés/ English
País/ Country: 
Canada
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


La Patrulla Canina a Cinema Ribes

Altres pel·lícules en cartellera