La Vampira de Barcelona Cinema Ribes
Els Croods tornen a Cinema Ribes

La Vampira de Barcelona Cinema Ribes

14 Nominacions als Premis Gaudí: Millor pel·lícula, Direcció (Lluís Danés), Protagonista femenina (Nora Navas), Direcció de Producció, Direcció artística, Actriu Secundaria (Bruna Cosí), Actriu Secundària (Núria Prims), Actor Secundari (Francesc Orella), Música Original, Fotografia, Vestuari, So, Efectes Visuals, Maquillatge i també Perruqueria

SINOPSI:

A la Barcelona de principis de segle XX conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l’altra sòrdida i també bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia aviat té una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda també com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas se submergirà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que a més trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Aviat però, descobrirà que allí s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

Una film que compta amb la direcció de Lluís Danés i a més d’ un repartiment encapçalat per Nora Navas , Roger Casamajor , Bruna Cusí , Sergi López i Francesc Orella.

Nova oportunitat per reviure I gaudir d’ aquesta magnífica producció catalana que a més va obtindre el gran premi del públic a la darrera edició del Sitges: Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Fitxa Tècnica

Calificació: 18 anys

Durada: 106 minuts

Gènere:Drama, Fantàstic

Director: Lluís Danés Roca

Guió: Maria Jaén , Lluís A. Martínez

Repartiment:Roger Casamajor, Nora Navas, Bruna Cusí, Francesc Orella, Sergi López, Mario Gas, Nuria Prims, Pablo Derqui, Anna Alarcón, Alejandra Howard i també Albert Pla

País:Espanya

Idioma original:Català-castellà

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

La Vampira de Barcelona Cinema Ribes

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 12 de feber

Dissabte, 13 de febrer

Diumenge, 14 de febrer

Dimecres, 17 de febrer