Lightyear arriba a Cinema Ribes

HORARIS/ENTRADES

Divendres/ Viernes/ Friday – 01/07/2022


Dissabte/ Sábado/ Saturday – 02/07/2022


Diumenge/ Domingo/ Sunday – 03/07/2022


Dimecres/ Miércoles/ Wednesday – 06/07/2022

Lightyear arriba a Cinema Ribes

Sinopsi

A Lightyear es presenta el llegendari Guardià Espacial davant una desafiant aventura intergalàctica. Després d’un incident en què queda abandonat en un planeta hostil a 4.2 milions d’anys llum de la Terra al costat del comandant i la tripulació, Buzz intenta trobar el camí de tornada a casa a través de l’espai i el temps. A ell s?uneix un grup d?ambiciosos reclutes i el seu encantador gat robot, Sox. La missió es veu amenaçada amb l’arribada de Zurg i el seu exèrcit de robots despietats.

Fitxa Tècnica

Calificació: Apta

Gènere:  Animació, Aventures

Durada: 105′

Director: Angus MacLane

Idioma original:  Anglès

País:  EUA

Any: 2022

IMDB

Lightyear llega a Cinema Ribes

Sinopsis

En Lightyear se presenta al legendario Guardián Espacial ante una desafiante aventura intergaláctica. Luego de un incidente en el que queda abandonado en un planeta hostil a 4.2 millones de años luz de la Tierra junto a su comandante y tripulación, Buzz intenta encontrar el camino de regreso a casa a través del espacio y el tiempo. A él se une un grupo de ambiciosos reclutas y su encantador gato robot, Sox. La misión se ve amenazada con la llegada de Zurg y su ejército de robots despiadados.

Ficha Técnica

Calificación: Apta

Género:  Animación, Aventuras

Duración: 105′

Dirección: Angus MacLane

Idioma original: Inglés

País: EUA

Año: 2022

IMDB

Lightyear arrives to Cinema Ribes

Synopsis

In Lightyear, the legendary Space Guardian is introduced to a challenging intergalactic adventure. After an incident in which he is marooned on a hostile planet 4.2 million light-years from Earth along with his commander and crew, Buzz tries to find his way back home through space and time. He is joined by a group of ambitious recruits and his charming robot cat, Sox. The mission is threatened by the arrival of Zurg and his army of ruthless robots.

Technical Details

Age Rating: Apta

Genre:  Animation, Adventures

Lenght: 105′

Direction:  Angus MacLane

Original Language: English

Country: United States

Year: 2021

IMDB

Lightyear arriba a Cinema Ribes