Living arriba a Cinema Ribes

Horaris/ Horarios

Divendres/ Viernes/ Friday- 24/02/2023

Dissabte/ Sábado/ Saturday – 25/02/2023

Dimecres/ Miércoles/ Wednesday 01/03/2023


*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Ambientada en la dècada de 1950 a Londres, la pel·lícula segueix a Williams, un veterà funcionari enterrat sota la paperassa de l’oficina mentre la ciutat es reconstrueix després de la II Guerra Mundial. En rebre un demolidor diagnòstic mèdic, buida el seu compte d’estalvis i es dirigeix a la costa. Es promet fer dels seus últims dies un temps significatiu, però s’adona que no sap com fer-ho. Després que un misteriós desconegut ho porti a la ciutat, Williams se sent intrigat per una jove companya de treball que sembla posseir la vitalitat que ell havia perdut. Amb l’ajuda del seu optimista col·lega, Williams posa tot la seva obstinació a fer feliç, d’una manera sorprenent, al seu entorn.

Ref: Living arriba a Cinema Ribes

Ambientada en la década de 1950 en Londres, la película sigue a Williams, un veterano funcionario enterrado bajo el papeleo de la oficina mientras la ciudad se reconstruye después de la II Guerra Mundial. Al recibir un demoledor diagnóstico médico, vacía su cuenta de ahorros y se dirige a la costa. Se promete hacer de sus últimos días un tiempo significativo, pero se percata de que no sabe cómo hacerlo. Después de que un misterioso desconocido lo lleve a la ciudad, Williams se siente intrigado por una joven compañera de trabajo que parece poseer la vitalidad que él había perdido. Con la ayuda de su optimista colega, Williams pone todo su empeño en hacer feliz, de un modo sorprendente, a su entorno.

Set in 1950s London, the film follows Williams, a veteran civil servant buried under office paperwork as the city rebuilds after World War II. Receiving a devastating medical diagnosis, he empties his savings account and heads to the coast. He vows to make his last days a meaningful time, but realizes he doesn’t know how to do it. After being brought to town by a mysterious stranger, Williams finds himself intrigued by a young co-worker who seems to possess the vitality he’s lost. With the help of his optimistic colleague, Williams tries his best to make his people happy in surprising ways.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: 7 anys/ años/ years old
Gènere/ Género/ Genre: 
Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
102′
Director: 
Oliver Hermanus
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Bill Nighy, Aimee Lou Wood, Tom Burke, Alex Sharp, Adrian Rawlins, Hubert Burton, Oliver Chris, Michael Cochrane, Anant Varman, Zoe Boyle
Idioma original/ Original Language: 
Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
Regne Unit/ Reino Unido/ United Kingdom
Any/ Año/ Year: 
2022

IMDB

Living arriba a Cinema Ribes

Altres pel·lícules en cartellera