Los Croods. Una Nueva Era

Los Croods. Una Nueva Era

Obligats a partir a la recerca d’un nou lloc on viure, la primera família prehistòrica s’aventura a explorar el món amb l’objectiu de localitzar un lloc més segur a què cridar llar. Però quan troben un idíl·lic paradís emmurallat que compleix amb totes les seves necessitats, es troben que aquest lloc amaga una sorpresa: hi ha una altra família que ja hi viu, els Masmejor.

I és que els Masmejor, amb la seva elaborada casa en un arbre, a més dels les seves sorprenents invencions i els seus enormes horts, van un parell de passos per davant de Els Croods en l’escala evolutiva. I quan els reben com els seus primers convidats, no triguen a sorgir tensions entre els nostres estimats cavernícoles i els seus nous i moderns semblants.

Quan tot sembla perdut, una nova amenaça s’embarca a les dues famílies en una aventura èpica més enllà de la seguretat de la muralla, que els obligarà a aparcar les seves diferències, unir forces i lluitar per un futur junts.

Los Croods. Una Nueva Era torna a la pantalla de Cinema Ribes després de l’èxit obtingut des de la seva estrena al mes de desembre. Si encara no hau vist el film, no us perdeu aquesta oportunitat de viure una bona estona, divertida i segura.

Los Croods Una Nueva Era ha obtingut una nominació als Globus d’Or com a millor pel·lícula d’animacio de l’any i per tant ja s’encamina per obtenir nominacions als Òscars.

Finalment remarcar que els actors Raúl Arévalo i Anna Castillo entre d’altres son els encarregats de posar la veu als personatges principals del film.

Classificació per edat:Tots els públics

Gènere:Animació, Aventures

Durada:95 min

Director:Kirk De Micco, Chris Sanders

País:Estats Units

Idioma original:Anglès

Trailer

Los Croods. Una Nueva Era

HORARIS/ ENTRADES

Dimarts, 16 de febrer

Dissabte, 20 de feber

Diumenge, 21 de febrer