Los Elfkins arriben a Cinema Ribes

Los Elfkins arriben a Cinema Ribes

La pantalla de Cinema Ribes ofereix les aventures del Elfkins, uns personatges que de ben segur us animaran la vetllada i us faran gaudir més que mai.

Per començar el film ensmostra com durant més de 200 anys, els Elfkins han estat vivint sota terra, amagant-se del món superior i evitant qualsevol interacció amb els éssers humans. Un dia, Elfie, Kipp i Buck decideixen pujar a la superfície de la terra. Després de moltes aventures, Elfie es fa amiga de Teo, un xef pastisser una mica rondinaire que li recordarà a ella i a tots els Elfkins el seu veritable propòsit en la vida: ajudar als altres!

Un film d’animació de primer nivell

A més de comptar amb un apartat tècnic de primer nivell, l’animació alemanya en aquesta qüestió no té res a envejar a les produccions nord-americanes, ‘Els Elfkins’ té una història divertida i encantadora, amb una protagonista que recorda a Arrietty, la jove incursora de la cinta de Ghibli ‘Arrietty i el món dels diminuts’, basada en la novel·la ‘els incursors’ de Mary Norton. Un altre encert és que els seus personatges no són maniqueus, encara que inicialment ho semblin. Des de la aguerrida Helvi fins al avariciós Bruno, tots tenen les seves virtuts i també els seus defectes, el que fa de ‘Los Elfkins’ una proposta notable, amb mirada pedagògica.

Es tracta del millor llargmetratge realitzat per Von Münchow-Pohl, experta en la direcció després d’haver liderat projectes com ‘Rabbit School: Els guardians de l’ou d’or’ o ‘Cuervito Mitjó: La gran cursa’, que torna a demostrar que la mirada femenina en aquestes produccions és fonamental. ‘Els Elfkins’ és un nou triomf de l’animació comercial europea, que torna a confirmar que és una indústria que aspira a més. Amb ‘Ballerina’ o ‘La casa màgica’ com a referents històrics, ja hi ha un meravellós relleu generacional, que a més demostra que hi ha talent al Vell Continent i que aquest està sent la taula de salvació per a les sales en els moments més crítics.

Classificació per edat:Tots els públics

Gènere:Animació

Durada:78 min

Director:Ute von Münchow-Pohl

País:Alemanya

Idioma original:Alemany

Trailer

Los Elfkins arriben a Cinema Ribes

HORARIS/ ENTRADES

Dimecres, 3 de febrer

Dissabte, 6de febrer

Diumenge, 7 de feber

Preus Cinema Ribes