HORARIS I ENTRADES


Dissabte/ Sábado/ Saturday – 05/02/2022


Diumenge/ Domingo/ Sunday – 06/02/2022

Dimecres/ Miércoles/ Wednesday – 09/02/2022

Lunáticos aventures a l’espai exterior.

El director iranià Ali Samadi Ahadi, adapta a Lunáticos un dels contes infantils més populars d’Alemanya. El llibre, publicat al país germànic el 1915, ens explica la història del petit Petey i el seu viatge a la lluna. La cinta, plena d’aventures i personatges curiosos, està dirigida als més petits de la casa.

Sinopsi

El petit Peter, que somia ser astronauta com el seu pare, descobrirà que hi ha un espai exterior molt diferent del que creia, ple de màgia i criatures llegendàries, quan hagi de viatjar a la Lluna per rescatar la seva germana petita, ajudant un peculiar escarabat verd a recuperar la pota perduda i la seva estimada, amb la col·laboració de l’Home de l’Arena. Junts travessaran la Via Làctia i coneixeran les forces elementals, en aquesta posada al dia del clàssic de la literatura infantil alemanya “El viatge del Petit Peter a la Lluna” (1915), de Gerdt von Bassewitz.

Fitxa Tècnica

Calificación: Tots els públics

Any: 2021

Gènere: Animació i també aventures

Durada: 85 min.

Direcció: Ali Samadi Ahadi

Idioma original: Anglès

País: Alemanya

IMDB

Lunáticos, aventuras en el espacio exterior.

El director iraní Ali Samadi Ahadi, adapta en Lunáticos uno de los cuentos infantiles más populares de Alemania. El libro, publicado en el país germano en 1915, nos cuenta la historia del pequeño Petey y su viaje a la luna. La cinta, plagada de aventuras y curiosos personajes, está dirigida a los más pequeños de la casa.

Sinopsis

El pequeño Peter, que sueña con ser astronauta como su padre, descubrirá que existe un espacio exterior muy diferente al que creía, lleno de magia y criaturas legendarias, cuando tenga que viajar a la Luna para rescatar a su hermana pequeña, ayudando a un peculiar escarabajo verde a recuperar su pata perdida y su amada, con la colaboración del Hombre de la Arena. Juntos atravesarán la Vía Láctea y conocerán a las fuerzas elementales, en esta puesta al día del clásico de la literatura infantil alemana “El viaje del Pequeño Peter a la Luna” (1915), de Gerdt von Bassewitz.

Ficha Técnica

Calificación: Todos los públicos

Año: 2021

Género: Animación, Aventuras

Duración: 85 min

Dirección: Ali Samadi Ahadi

Idioma original: Inglès

País: Alemania

IMDB

Moonbound, adventures out in space.

The Iranian director Ali Samadi Ahadi adapts in Lunatics one of the most popular children’s stories in Germany. The book, published in Germany in 1915, tells us the story of little Petey and his trip to the moon. The film, full of adventures and curious characters, is aimed at the kids of the house.

Synopsis

Little Peter, who dreams of being an astronaut like his father, will discover that there is an outer space very different from what he thought, full of magic and legendary creatures, when he has to travel to the Moon to rescue his little sister, helping a peculiar green beetle to recover his lost leg and his beloved, with the collaboration of the Sandman. Together they will cross the Milky Way and meet the elemental forces, in this update of the German children’s literature classic “Little Peter’s Journey to the Moon” (1915), by Gerdt von Bassewitz.

Technical Details

Age Rating: All Ages

Year: 2021

Genre: Animation, adventures

Lenght: 85 min

Direction: Ali Samadi Ahadi

Original Language: English

Country: Germany

IMDB

Lunáticos aventures a l’espai exterior