Mamá María arriba a Cinema Ribes

Mamá María arriba a Cinema Ribes

Mamá Maria (La daronne) és una comèdia amb intents d’intriga policíaca, dirigida per Jean-Paul Salomé i també protagonitzada per Isabelle Huppert ( “La pianista”, “Elle”).

Basada en la novel·la La padrina, de Hannelore Cayre, la cinta primerament ens trasllada al dia a dia de Patience (Isabelle Huppert), una traductora de la brigada d’estupefaents de París. Una dona aparentment normal, però que de la nit al dia es veu involucrada en el món del narcotràfic. Un desgavell que a més combinarà amb la seva problemàtica relació amb una mare dependent.

Sinopsi

Per començar, el film ens presenta a Patience és una traductora especialitzada en escoltes telefòniques per a la brigada d’estupefaents. El treball és dur a més de mal pagat. Durant una investigació descobreix que un dels traficants als que escolta és el fill de la lliurada infermera que té cura de la seva mare. Així que decideix encobrir-lo, gairebé sense planejar-ho, es troba amb una important partida. Amb l’ajuda del seu nou company, un expert policia, aprofita l’oportunitat i es converteix en Mamá Maria encapçalant una xarxa de venda de marihuana gràcies als seus coneixements del carrer i també a tota la informació que aconsegueix a través del seu treball.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 12 anys

Gènere: Comèdia

Durada:106 min

Direcció: Jean-Paul Salomé

Repartiment: Isabelle Huppert, Hippolyte Girardot, Liliane Rovère i també Farida Ouchani

País: França

Idioma original: Francès

IMDB

Trailer

Mamá María arriba a Cinema Ribes

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 4 de juny

Dissabte, 5 de juny

Diumenge, 6 de juny

Dimecres, 9 de juny