Horaris / Entrades


Dissabte/ Sábado/ Saturday- 28/10/2023

Diumenge/ Domingo/ Sunday- 29/10/2023

*Dimecres/ Miércoles/ Wednesday- 01/11/2023

*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Gus, Sophie i Max de la Força de Protecció Espacial (SPF) i la seva nau espacial microscòpica, (l’SPF-50) tenen un estrany accident i acaben dins del cervell de Norman, de 16 anys. Poden veure el que veu i sentir el que ell sent. Aquests alienígenes, que lluiten contra el crim, han d’aconseguir l’ajuda de Norman per salvar la Terra de Zolthard d’un malvat intergalàctic igualment en miniatura que va aconseguir assumir el control mental de la directora de l’escola, la Sra. Witherington. Norman, els seus amics i els alienígenes han de fer tot el possible per amagar la presència de vida extraterrestre al seu institut, mentre continuen la lluita intergalàctica entre el bé i el mal. Després de tot, Zolthard ara té una escola de dirigir i Norman encara té una vida per viure i deures per lliurar!

Ref: Un extraterrestre arriba a La Bòbila

Gus, Sophie y Max de la Fuerza de Protección Espacial (SPF) y su nave espacial microscópica, (el SPF-50) tienen un extraño accidente y terminan dentro del cerebro de Norman, de 16 años. Pueden ver lo que él ve y oír lo que él oye. Estos alienígenas, que luchan contra el crimen, deben conseguir la ayuda de Norman para salvar la Tierra de Zolthard de un villano intergaláctico igualmente en miniatura que consiguió asumir el control mental de la directora de la escuela, la Sra. Witherington. Norman, sus amigos y los alienígenas deben hacer todo lo posible para ocultar la presencia de vida extraterrestre en su instituto, mientras continúan la lucha intergaláctica entre el bien y el mal. Después de todo, Zolthard ahora tiene una escuela que dirigir y Norman todavía tiene una vida que vivir y deberes para entregar!

Gus, Sophie and Max of the Space Protection Force (SPF) and their microscopic spacecraft, (the SPF-50) have a freak accident and end up inside 16-year-old Norman’s brain. They can see what he sees and hear what he hears. These crime-fighting aliens must enlist Norman’s help to save Zolthard’s Earth from an equally miniature intergalactic villain who has managed to take mental control of the school’s headmistress, Mrs. Witherington. Norman, his friends, and the aliens must do everything possible to hide the presence of extraterrestrial life at his school, while continuing the intergalactic struggle between good and evil. After all, Zolthard now has a school to run and Norman still has a life to live and homework to turn in!

.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: Apta per a tot els públics
Gènere/ Género/ Genre:
Animació Infantil
Durada/ Duración/ Running Time: 
85′
Director: Paul Meyer, Gerhard Painter

Repartiment/ Reparto/ Cast:
Idioma original/ Original Language:
Anglés/ Inglés/ English
País/ Country: 
Sud-àfrica/ Suráfrica/ South Africa
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Un extraterrestre arriba a La Bòbila

Altres pel·lícules en cartellera