Mediterráneo arriba a Cinema Ribes

Mediterráneo arriba a Cinema Ribes

Mediterráneo és l’última pel·lícula de Marcel Barrena i a més va ser present en l’apartat Gales de RTVE a la 69 edició de Festival de Cinema de Sant Sebastià. El creador català va dirigir el documental Món petit (2012) i també la pel·lícula 100 metres (2016) per la qual Karra Elejalde va estar nominat a Millor Actor Secundari en els Premis Goya. Juntament amb Madres Paralelas (Pedro Almodóvar) també El Buen patrón (Fernando León de Aranoa) ha estat preseleccionada per representar Espanya als Premis Oscar 2022.

Aquesta protagonitzada per Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López, Àlex Monner i també Melika Foroutan, entre d’altres. És una coproducció entre Espanya i Grècia per les productores Lastor Media, Fasten Films, Arcadia Motion Pictures, cats Produccions, Heretic, TVE, Movistar + i TV3.

Sinopsi

Tardor 2015. Dos socorristes, Oscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia d’un nen ofegat a les aigües de la Mediterrània. Però a l’arribar descobreixen una realitat colpidora: cada dia milers de persones arrisquen la vida al mar fugint de conflictes armats sense que ningú exerceixi tasques de rescat.

Al costat de Esther (Anna Castillo) i també Nico (Sergi López) crearan un equip de salvament amb el qual intentaran fer front a la situació i inevitablement faran visible una realitat que afecta tot Europa.

Fitxa Tècnica

Títol original: Mediterráneo

Any: 2021

Durada: 100 min.

País: Espanya

Direcció: Marcel Barrena

Repartiment: Eduard Fernández, Sergi López, Anna Castillo, Dani Rovira i també Àlex Monner

IMDB

Trailer

Mediterráneo arriba a Cinema Ribes

HORARIS I ENTRADES

Divendres, 29 d’octubre

Dissabte, 30 d’octubre

Diumenge, 31 d’octubre

Dilluns, 1 de novembre

Dimecres, 3 de novembre

Preus