Misión Imposible a Cinema Ribes

Horaris / Entrades*Dimecres/ Miercoles/ Wednesday 26/07/2023

*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Ethan Hunt (Tom Cruise) i el seu equip de l’FMI s’embarquen en la seva missió més perillosa fins ara: Localitzar, abans que caigui a les mans equivocades, una nova i terrorífica arma que amenaça tota la humanitat. En aquesta tessitura, i amb unes forces fosques del passat d’Ethan assetjant, comença una carrera mortal arreu del món on està en joc el control del futur i el destí del planeta. Enfrontat a un enemic misteriós i totpoderós, Ethan es veu obligat a considerar que res no pot anteposar-se a la seva missió, ni tan sols les vides d’aquells que més li importen. Setena entrega de la saga ‘Missió Impossible’.

Ref: Misión Imposible a Cinema Ribes

Ethan Hunt (Tom Cruise) y su equipo del FMI se embarcan en su misión más peligrosa hasta la fecha: Localizar, antes de que caiga en las manos equivocadas, una nueva y terrorífica arma que amenaza a toda la humanidad. En esta tesitura, y con unas fuerzas oscuras del pasado de Ethan acechando, comienza una carrera mortal alrededor del mundo en la que está en juego el control del futuro y el destino del planeta. Enfrentado a un enemigo misterioso y todopoderoso, Ethan se ve obligado a considerar que nada puede anteponerse a su misión, ni siquiera las vidas de aquellos que más le importan. Séptima entrega de la saga ‘Misión Imposible’.

Ethan Hunt (Tom Cruise) and his IMF team embark on their most dangerous mission to date: Locate, before it falls into the wrong hands, a terrifying new weapon that threatens all of humanity. Against this background, and with dark forces from Ethan’s past lurking, he begins a deadly race around the world in which control of the future and the fate of the planet are at stake. Faced with a mysterious and all-powerful enemy, Ethan is forced to consider that nothing can come before his mission, not even the lives of those he cares about most. Seventh installment of the ‘Mission Impossible’ saga.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12
Gènere/ Género/ Genre: 
Acció/ Acción/ Action
Durada/ Duración/ Running Time: 
156′
Director:  Christopher McQuarrie
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames
Idioma original/ Original Language: 
Anglés/ Inglés/ English
País/ Country: 
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year: 
2022
IMDB


Misión Imposible a Cinema Ribes

Altres pel·lícules en cartellera