Monster Hunter arriba a Cinema Ribes

Monster Hunter arriba a Cinema Ribes

Monster Hunter, abans d’arribar a mans de Paul W.S Anderson i convertir-se en una pel·lícula, va ser i segueix sent una de les sagues de videojocs més estimades i reeixides de Capcom. És per aquest motiu que quan es va anunciar qui estaria darrere d’aquest projecte i els seus antecedents en adaptacions com la de Resident Evil, els amants dels videojocs van començar a témer el pitjor, però al final el resultat ha estat molt positiu.

Sinopsi

Darrere del nostre món, hi ha un altre: un món de perillosos i també poderosos monstres que regnen en el seu domini amb una ferocitat mortal. Quan una inesperada tempesta de sorra transporta a la tinent Artemis (Milla Jovovich) i al seu unitat (TI Harris, Meagan Good, Deigo Boneta) a un nou món, els soldats es sorprenen el descobrir que aquest desconegut i hostil entorn és la llar d’enormes i aterridors monstres que són immunes a la seva potència de foc.

A més en la seva desesperada batalla per la supervivència, la unitat es troba amb un misteriós caçador (Tony Jaa), les habilitats úniques li permeten plantar cara a les perilloses criatures. A mesura que Artemis i el caçador guanyen confiança, ella també descobreix que ell és part d’un equip liderat per l’Almirall (Ron Perlman). Enfrontant-se a un perill tan gran que podria amenaçar amb destruir el seu món, els valents guerrers combinen les seves habilitats úniques per unir-se en l’última batalla.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 12 anys

Gènere: Acció i Aventures

Durada:104 min

Direcció: Paul W. Anderson

Repartiment: Milla Jovovich, Tony Jaa i també Ron Perlman

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Monster Hunter arriba a Cinema Ribes

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 16 d’abril

Dissabte, 17 d’abril

Dimecres, 21 d’abril