One Piece Film Red al Cinema Ribes

HORARIS

Divendres 11/11/22:17:30h (CAT)
Dissabte 12/11/22:21:00h (CAT)
Diumenge 13/11/22:19:30h (VE)
*Dimecres 16/11/22:17.30h (CAT)
*Dilluns no festius ni vigílies de festius dia de l’espectador.

(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original subtitulada en castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Inglés

Uta, la cantant número u del món, es disposa a fer el seu primer concert en directe davant d’un públic format per pirates, marines i tota mena de fans. Uta està considerada la cantant més estimada de tot el món. Tot i que sempre ha amagat la seva identitat, es diu que la seva veu en cantar és tan meravellosa que sembla procedir d’“una altra dimensió”. Ara, se celebrarà un concert en directe en què apareixerà en persona per primera vegada davant del públic. La veu tan esperada que tothom vol sentir es disposa a ressonar mentre multitud de colorits pirates, marines que no li treuen l’ull de sobre, els Pirates de Barrets de Palla de Luffy, que se sent atret per la veu d’Uta sense saber res, i tota mena de fans d’Uta omplen el lloc. La història arrenca amb la impactant revelació que Uta és la filla de Shanks.

Ref: One Piece Film Red al Cinema Ribes

Uta, la cantante número uno del mundo, se dispone a dar su primer concierto en directo frente a un público formado por piratas, marines y toda clase de fans. Uta está considerada la cantante más querida de todo el mundo. A pesar de que siempre ha ocultado su identidad, se dice que su voz al cantar es tan maravillosa que parece proceder de “otra dimensión”. Ahora, se celebrará un concierto en directo en el que aparecerá en persona por primera vez frente al público. La tan esperada voz que todo el mundo quiere oír se dispone a resonar mientras multitud de coloridos piratas, marines que no le quitan el ojo de encima, los Piratas de Sombreros de Paja de Luffy, quien se siente atraído por la voz de Uta sin saber nada, y toda clase de fans de Uta llenan el lugar. La historia arranca con la impactante revelación de que Uta es la hija de Shanks.

Uta, the number one singer in the world, is about to give her first live concert in front of an audience made up of pirates, marines and all kinds of fans. Uta is considered the most loved singer in the whole world. Although she has always hidden her identity, it is said that her singing voice is so wonderful that she seems to come from “another dimension”. Now, she will hold a live concert where she will appear in person for the first time in front of the public. The long-awaited voice that everyone wants to hear is about to resound as a multitude of colorful pirates, marines who do not take their eyes off him, Luffy’s Straw Hat Pirates, who is attracted by Uta’s voice without knowing nothing, and all kinds of Uta fans fill the place. The story begins with the shocking revelation that Uta is the daughter of Shanks.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating:
Gènere/ Género/ Genre:
Animació – Acció – Aventures – Fantàstic
Durada/ Duración/ Running Time: 
115′
Director:
Gorô Taniguchi
Repartiment/ Reparto/ Cast:
Animació
Idioma original/ Original Language:
Japonés / Japones / Japanese
País/ Country: 
Japó
Any/ Año/ Year: 
2022
IMDB

https://youtu.be/1BM8CTwwlJI

One Piece Film Red al Cinema Ribes

Altres pel·lícules en cartellera