Operación Camarón arriba a Cinema Ribes

Operación Camarón arriba a Cinema Ribes

Operación Camarón és una pel·lícula de 105 minuts dirigida per Carlos Therón (“És pel teu bé” i “Ho deixo quan vulgui”). Es tracta d’una comèdia d’acció vertiginosa adaptació de la pel·lícula italiana “Song” i Napule “(2013) d’Antonio i Marc Manetti. Aquest nou llargmetratge de Carles Therón s’ha estrenat fora de concurs en la Secció Oficial de l’24 Festival de Màlaga 2021.

Pel·lícula coral d’aquest director de comèdies que reconeix les bones influències de Luis García Berlanga. Un atribolat policia nacional amb estudis de piano i música clàssica és infiltrat en una missió per aturar un clan de narcotraficants. Es camufla com a teclista de el popular grup Els Lolos que tocaran en el casament de la filla d’un capo de la costa gaditana.

Sinopsi

Desconegut en el món de l’hampa, amb aspecte de pringat i dots de concertista clàssic, Sebas, un policia novell, és perfecte per a una perillosa missió: infiltrar com a teclista a Los Lolos, una banda de flamenc-trap que tocarà en el casament de la filla d’un traficant local.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 16 anys

Gènere: Comèdia

Durada:105 min

Direcció: Carlos Therón

Repartiment: Julián López, Natalia de Molina, Carlos Librado, Miren Ibarguren, Canco Rodríguez, Julián Villagrán, Paco Tous

País: Espanya

Idioma original: Castellà

IMDB

Trailer

Operación Camarón arriba a Cinema Ribes

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 2 de juliol

Dissabte, 3 de juliol

Diumenge, 4 de juliol

Dimecres, 7 de juliol