Rondinaire el conte d’ un bruixot

Rondinaire el conte d’ un bruixot

Sinopsi

Passar les vacances d’estiu a l’increïble parc d’atraccions de l’àvia Mary ha estat sempre una experiència molt emocionant per a un nen modest com Terry. Amb l’ajuda de la seva excessiva i també entusiasta imaginació, Terry pot somiar amb visitar terres encantades inventades, personatges psicodèlics, arbres errants, globus parlants, orquídies xiuxiuejants i dracs maldestres.

Però ara la seva àvia s’ha anat i el parc està a punt de tancar per sempre. Quan Terry, aferrat als records del passat, es troba desesperadament infeliç, intervé una petita cosa anomenada destí. Però en una de les velles atraccions de parc de Mary va quedar una mica de màgia, la qual li fa arribar a una sorprenent i divertida terra de fantasia, on coneix al mag Cascarrabias que, per descomptat, no és tan feliç ni tan bromista com la seva àvia li explicava en les seves velles històries.

A més, el malvat Cascarrabias ha llançat un malefici de tristesa sobre la terra de Castilloalegre i ara els somriures i els acudits són cosa del passat. Ferry s’ha d’enfrontar a les estranyes criatures d’aquest nou regne, desfer l’embruixament i també tornar a casa.

Fitxa Tècnica

Títol original: Cascarrabias

Classificació per edat: Apta per a tots el públics

Gènere: Comèdia i també aventures

Durada: 97 min

Direcció: Eric Barbier

País: Mèxic

Idioma original: Anglès

IMDB

Trailer

Rondinaire el conte d’ un bruixot

HORARIS/ENTRADES

Dissabte, 5 de juny

Diumenge, 6 de juny