Sis Dies Corrents a Cinema Ribes

HORARIS/ENTRADES

Dijous/ Jueves/ Thursday – 17/03/2022Sis Dies Corrents a Cinema Ribes

Sis dies corrents és la darrera pel·lícula de Neus Ballús. La directora catalana hibrida ficció i documental en pel·lícules com ‘La plaga’ (2013), per la qual va estar nominada a Millor Direcció Novell als Premis Goya 2013, a més d’estar nominada a Millor Debut al Festival de Berlín, i ‘El viaje de Marta’ (2019), present a la Secció Oficial del Festival de Cinema de Màlaga.

Aquesta cinta va ser presentada a nivell internacional al Festival de Locarno, on va obtenir el Premi a Millor Actor (Ex Aequo) i el Premi Europa. A Espanya va ser presentada a la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid (SEMINCI) alçant-se amb l’Espiga de Plata i el Premi del Públic. Està protagonitzada per Valero Escolar, Mohammad Mellali, Pep Sarrà i Pau Ferran, entre d’altres. Produïda per Distinto Films, El Kinògraf, Movistar+, TVE i TV3.

Sinopsi

Basada en situacions i personatges reals, Sis dies corrents relata el dia a dia de la vida de Moha, Valero i Pep, treballadors d?una petita empresa de fontaneria i electricitat a la perifèria de Barcelona. Durant una setmana Moha, el més jove, haurà de demostrar que està preparat per substituir el Pep, que es jubila. Però Valero considera que Moha “no dóna el perfil”, i dubta que els clients acceptin un treballador marroquí a casa seva.

Fitxa Tècnica

Calificació: Tots els públics

Gènere:  Drama

Durada: 85 min

Director: Neus Ballús

Any: 2021

Repartiment: Valero Escolar, Mohamed Mellali, Pep Sarrà, Pau Ferran

Idioma original: Català

País: Espanya

IMDB

Seis Días Corrientes llega a Cinema Ribes

Seis días corrientes es la última película de Neus Ballús. La directora catalana hibrida ficción y documental en películas como ‘La plaga’ (2013), por la que estuvo nominada a Mejor Dirección Novel en los Premios Goya 2013, además de estar nominada a Mejor Debut en el Festival de Berlín, y ‘El viaje de Marta’ (2019), presente en la Sección Oficial del Festival de Cine de Málaga.

Esta cinta fue presentada a nivel internacional en el Festival de Locarno, donde obtuvo el Premio a Mejor Actor (Ex Aequo) y el Premio Europa. En España fue presentada en la Semana Internacional de Cine de Valladolid (SEMINCI) alzándose con la Espiga de Plata y el Premio del Público. Está protagonizada por Valero Escolar, Mohamed Mellali, Pep Sarrà y Pau Ferran, entre otros. Producida por Distinto Films, El Kinògraf, Movistar+, TVE y TV3.

Sinopsis

Basada en situaciones y personajes reales, Seis días corrientes relata el día a día de la vida de Moha, Valero y Pep, trabajadores de una pequeña empresa de fontanería y electricidad en la periferia de Barcelona. Durante una semana Moha, el más joven, tendrá que demostrar que está preparado para sustituir a Pep, que se jubila. Pero Valero considera que Moha “no da el perfil”, y duda de que los clientes acepten a un trabajador marroquí en sus casas.

Ficha Técnica

Calificación: Todos los públicos

Género: Drama

Duración: 85 min

Dirección: Neus Ballús

Año: 2021

Reparto: Valero Escolar, Mohamed Mellali, Pep Sarrà, Pau Ferran

Idioma original: Catalán

País: España

IMDB

The Odd-Job Men arrives to Cinema Ribes.

The Odd-Job Men is Neus Ballús’ latest film. The Catalan director hybridizes fiction and documentary in films such as’ La plaga ‘(2013), for which she was nominated for Best New Director at the 2013 Goya Awards, in addition to being nominated for Best Debut at the Berlin Film Festival, and’ El viaje de Marta ‘(2019), present in the Official Section of the Malaga Film Festival.

This film was presented internationally at the Locarno Film Festival, where it won the Best Actor Award (Ex Aequo) and the Europe Award. In Spain it was presented at the Valladolid International Film Week (SEMINCI), winning the Silver Spike and the Audience Award. It stars Valero Escolar, Mohamed Mellali, Pep Sarrà and Pau Ferran, among others. Produced by Distinto Films, El Kinògraf, Movistar +, TVE and TV3.

Synopsis

Based on real situations and characters, Six Days Ordinary tells the day-to-day life of Moha, Valero and Pep, workers in a small plumbing and electricity company on the outskirts of Barcelona. For a week Moha, the youngest, will have to show that he is ready to replace Pep, who is retiring. But Valero considers that Moha “does not give the profile”, and doubts that clients will accept a Moroccan worker in their homes.

Technical Details

Age Rating: All ages

Genre: Drama

Lenght: 85 min

Direction: Neus Ballús

Year: 2021

Cast: Valero Escolar, Mohamed Mellali, Pep Sarrà, Pau Ferran

Original Language: Catalan

Country: Spain

IMDB

Sis Dies Corrents a Cinema Ribes