Spirit indomable arriba a Cinema Ribes

Spirit indomable arriba a Cinema Ribes

Spirit Indomable (Spirit Untem) és una pel·lícula d’animació codirigida per Elaine Bogan i Ennio Torresan. Un film que serveix com a història paral·lela / remake, de la pel·lícula “Spirit, el cavall indomable” de 2002. Dreamworks porta de tornada les aventures d’aquest intrèpid i indomable (valgui la redundància) cavall, en l’estiu que s’espera una quasi volta a la normalitat.

Spirit Indomable compta amb les veus d’Isabella Mercè (en el paper de Lucky Prescott), Jake Gyllenhaal (en el paper de Jim Prescott), Julianne Moore (en el paper de Tia Cora) o Marsai Martin (en el paper de Pru Granger) , entre molts altres.

Sinopsi

El seu destí, Miradero, és un soporífer poblet que no conquesta precisament a Fortu. Però tot canvia quan coneix a Spirit, un Mustang salvatge que comparteix el seu caràcter independent. A més es fa amiga de dos genets locals, Abigail Stone (Mckenna Grace, de Capitana Marvel) i Pru Granger (Marsai Martin, de Petit gran problema). El pare de Pru, A l’Granger (el guanyador d’un Emmy Andre Braugher, de la sèrie de Fox Brooklyn Nine-Nine), és propietari d’un estable i el millor amic de el pare de Fortu.

Quan un despietat vaquer (el nominat a l’Emmy Walton Goggins, de la sèrie de FX Justified: La llei de Raylan) i el seu equip planegen capturar a Spirit i el seu ramat per subhastar-i condemnar-los a una vida de captivitat i dur treball, Fortu convenç les seves amigues per fer provisió de tot el seu valor i embarcar-se en l’aventura de les seves vides amb l’objectiu de rescatar el cavall que li ha ensenyat el valor de la llibertat i li ha donat sentit a la seva existència, ajudant-la a descobrir una connexió que mai hagués imaginat amb el llegat de la seva mare i les seves arrels mexicanes.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: Apta per a tots els públics

Gènere: Animació

Durada:100 min

Direcció: Elaine Bogan, Ennio Torresan Jr

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

IMDB

Trailer

Spirit indomable arriba a Cinema Ribes

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 2 de juliol

Dissabte, 3 de juliol

Diumenge, 4 de juliol

Dimecres, 7 de juliol