Summer of Soul a Cinema Ribes

Summer of Soul a Cinema Ribes

ummer of Soul, documental guanyador de el Gran Premi de Jurat i Premi de l’Públic al Festival de Sundance 2021, arriba a la pantalla de Cinema Ribes. Retrata el festival cultural de Harlem de 1969, un esdeveniment emblemàtic que va celebrar la història, cultura i també moda afroamericanes.

Sinopsi

Per començar explicarem que, el Festival Cultural de Harlem de Mount Morris Park (ara Marcus Garvey Park) es va filmar durant sis setmanes de l’estiu de 1969 en un paratge a tan sols 160 quilòmetres a sud de Woodstock. Però després d’aquest estiu, aquest material va passar gairebé inadvertit durant més de 50 anys … fins ara.

“Estic encantat de poder fer realitat els meus somnis després de tant de temps”, va declarar Ahmir “Questlove” Thompson. “És un veritable honor. ‘Summer Of Soul’ és un projecte apassionant i aconseguir que arribi a tanta gent i també en tants mitjans ha estat realment gratificant. Estic feliç d’obrir aquest nou capítol amb l’equip de Searchlight i espero poder compartir amb el públic de tot el món la història que s’amaga darrere de la pel·lícula “.

Summer of Soul fa llum sobre la importància de la història en el nostre benestar i a més, s’erigeix ​​com a testimoni de el poder sanador de la música en temps regirats, tant passats com presents. La pel·lícula inclou actuacions de concerts mai vistos de B.B. King, Nina Simone, Sly & the Family Stone, Gladys Knight & the Pips i també Stevie Wonder.

Fitxa Tècnica

Títol original: Summer of Soul

Any: 2021

Duració: 117 min.

País: Estats Units

Direcció: Questlove

Repartiment: Stevie Wonder, B.B. King, Nina Simone, Abbey Lincoln, Mahalia Jackson, Moms Mabley, Jesse Jackson, Mavis Staples, David Ruffin, Cal Tjader, The 5th Dimension i també Sly and The Family Stone.

IMDB

Trailer

Summer of Soul a Cinema Ribes

HORARIS I ENTRADES

Divendres, 3 de setembre

Dissabte, 4 de setembre

Diumenge, 5 de setembre

Dimecres, 8 de setembre

Preus