TEMPORADA TEATRE, ÒPERA I BALLET PER A CINEMES 2023- 2024

CARMEN

Dijous, 6 de juny de 2024 a las 18:00h

The Royal Opera/ EN DIFERIT

Aquesta nova i tòrrida producció de Damiano Michieletto evoca tota la passió i la sensualitat de la música de Bizet, que inclou la seductora Havanera de Carmen i l’estimulant Cançó del toreador. Antonello Manacorda dirigeix un formidable elenc internacional amb Aigul Akhmetshina en el paper protagonista.


ELENC
Aigul Akhmetshina (Carmen), Piotr Beczala (Don José), Olga Kulchynska (Micaela), Kostas Smoriginas (Escamillo), Blaise Malaba (Zúñiga)

ANDREA CHENIER

Dijous, 11 de juliol de 2024 a las 18:00h

The Royal Opera/ EN DIFERIT

Durant una sumptuosa festa al París del segle XVIII, el poeta Andréa Chénier pronuncia un discurs apassionat en què critica Lluís XVI. Cinc anys més tard la Revolució ha donat pas al Terror, transformant l’equilibri de poder entre Chénier, la seva estimada Maddalena, i Gérard, l’home que podria destruir-lo…

Jonas Kaufmann encapçala l’espectacular posada en escena de David McVicar sota la batuta del seu col·laborador habitual, Antonio Pappano, que dirigeix aquest èpic drama històric de Giordano sobre revolució i amor prohibit a la seva última producció com a director musical de la Royal Opera.


ELENC
Jonas Kaufmann (Andrea Chénier), Sondra Radvanovsky (Maddalena Di Coigny), Carlos Álvarez (Carlo Gérard), Katia Ledoux (Bersi), Alexander Kravets (Increíble))

Temporada Clàssica 2023-2024