Horaris / Entrades

Divendres/ Viernes/ Friday- 16/06/2023

Dissabte/ Sábado/ Saturday – 17/06/2023

Diumenge/ Domingo/ Sunday- 18/06/2023

Dimecres/ Miércoles/ Wednesday 21/06/2023


*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Els mons xoquen a “Flash” quan Barry utilitza els seus superpoders per viatjar en el temps i canviar els esdeveniments del passat. Barry intenta salvar la seva família, però sense saber-ho altera el futur i queda atrapat en una realitat en què el general Zod ha tornat i amenaça amb l’aniquilació, però en què no hi ha Superherois per recórrer. Llevat que Barry pugui persuadir un Batman molt diferent perquè surti de la seva retirada i rescati un kryptonià empresonat… encara que no sigui el que està buscant. En última instància, per salvar el món on es troba i tornar al futur que coneix, l’única esperança de Barry és lluitar per seguir viu. Però aquest últim sacrifici serà suficient per reiniciar l’univers?

Ref: The Flash arriba a Cinema Ribes

Los mundos chocan en “Flash” cuando Barry utiliza sus superpoderes para viajar en el tiempo y cambiar los acontecimientos del pasado. Barry intenta salvar a su familia, pero sin saberlo altera el futuro y queda atrapado en una realidad en la que el general Zod ha regresado y amenaza con la aniquilación, pero en la que no hay Superhéroes a los que recurrir. A menos que Barry pueda persuadir a un Batman muy diferente para que salga de su retiro y rescate a un kryptoniano encarcelado… aunque no sea el que está buscando. En última instancia, para salvar el mundo en el que se encuentra y regresar al futuro que conoce, la única esperanza de Barry es luchar por seguir vivo. Pero ¿este último sacrificio será suficiente para reiniciar el universo?

Worlds collide in “The Flash” when Barry uses his superpowers to travel through time and change the events of the past. Barry attempts to save the family from him, but unknowingly alters the future and is trapped in a reality where General Zod has returned and threatens annihilation, but there are no Super Heroes to turn to. Unless Barry can persuade a very different Batman to come out of retirement and rescue an imprisoned Kryptonian…even if he’s not the one he’s looking for. Ultimately, to save the world he finds himself in and return to the future he knows, Barry’s only hope is to fight to stay alive. But will this latest sacrifice be enough to restart the universe?


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating:
Gènere/ Género/ Genre: 
Fantàstic/ Acció/ Aventures
Durada/ Duración/ Running Time: 
143′
Director: Andres Muschietti
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Ezra Miller, Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdú, Michael Keaton, Antje Traue, Kiersey Clemons.
Idioma original/ Original Language: 
Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


The Flash arriba a Cinema Ribes

Altres pel·lícules en cartellera