Tiempo de Shyamalan a Cinema Ribes

Tiempo de Shyamalan a Cinema Ribes

Arriba al Cinema Ribes ‘Tiempo’, nova pel·lícula de M Night Shyamalan (El sisè sentit, La Visita, Múltiple i també Glass (Cristall)) basada en la novel·la gràfica ‘Castillo de Arena’.

La pel·lícula està protagonitzada per Gael García Bernal (guanyador de el Globus d’Or per la sèrie Mozart in the Jungle), Vicky Krieps (El Fil Invisible), Thomasin Mckenzie (Jojo Rabbit) i també Alex Wolff (Hereditary) entre d’altres.

Sinopsi

‘Tiempo’ és una pel·lícula que propulsa el proverbial recurs narratiu de «el temps passa ràpid» a extrems sense precedents. Però els personatges acaben calculant que estan envellint dos anys per hora, reduint uns 50 anys de vida a un únic dia. Quan veuen frustrats tots els seus intents d’escapar de la platja, els personatges hauran de decidir si volen passar la resta de la seva vida lluitant, potser en va, per alliberar-se o acceptar el que sembla inevitable i aprofitar a el màxim el temps que els queda.

No obstant això, tot i els foscos i aterridors esdeveniments que els succeeixen als Capa i a aquells atrapats amb ells a la platja, Shyamalan afirma que no considera que TEMPS sigui una pel·lícula de terror. «Jo no faig pel·lícules de terror», assegura Shyamalan. «No identifico les meves pel·lícules amb aquest gènere. En el terror, gairebé es percep la mort com a meta. El que jo intento fer quan escric és imaginar les pitjors coses, i després em pregunto si seria capaç de sobreviure a elles emocionalment, com a ésser humà. I si tornés d’una cosa així, ¿podria ser més fort gràcies a aquesta experiència? ».

Fitxa Tècnica

Títol original: Old

Any: 2021

Durada: 114 min.

País: Estats Units

Direcció i també guió: M Night Shyamalan

Repartiment: Gael García Bernal, Eliza Scanlen i també Thomasin McKenzie

IMDB

Trailer

Tiempo de Shyamalan a Cinema Ribes

HORARIS I ENTRADES

Divendres, 20 d’agost

Dissabte, 21 d’agost

Diumenge, 22 d’agost

Dimecres, 25 d’agost

Preus