Un lugar tranquilo 2 Cinema Ribes

Hem hagut d’esperar més d’un any per poder assistir a l’estrena d’A Quiet Place 2 (Un lloc tranquil 2), una seqüela del món post apocalíptic que ens presentava el director nord-americà John Krasinski el 2018 i que, després de la seva estrena mundial a la ciutat de Nova York al març de l’any passat, va haver de tornar guardar al calaix per culpa de la pandèmia.

Sinopsi

Després dels fatals esdeveniments succeïts en la primera part, la família Abbot (Emily *Blunt, Millicent Simmonds i Noah Jupe) ha d’enfrontar-se als perills del món exterior mentre lluiten en silenci per sobreviure. Forçats a aventurar-se en el desconegut, aviat s’adonen que les criatures que cacen orientades pel so no són l’única amenaça que aguaita més enllà del camí de sorra. Seqüela de la reeixida producció “Un lloc tranquil” (A Quiet Place, 2018).

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 12 anys

Gènere: Terror

Durada:105 min

Direcció: John Krasinski

Repartiment: Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Djimon Hounsou, Wayne Duvall, John Krasinski, Lauren-Ashley Cristiano, Okieriete Onaodowan, Blake DeLong, Silas Pereira-Olson, Liz Cameron.

País: Estats Unit

Idioma original: Anglès

IMDB

Trailer

Un lugar tranquilo 2 Cinema Ribes

HORARIS/ENTRADES

CINEMA A LA FRESCA

Divendres, 9 de juliol

Dissabte, 10 de juliol

Diumenge, 11 de juliol