Una Joven Prometedora a Cinema Ribes

Carey Mulligan interpreta Cassie en Promising Young Woman, una jove amb un futur prometedor que es trunca per un succés de què es venjarà amb precisió, colorit i també desvergonyiment. Però la gran sorpresa ha estat Emerald Fennell, coneguda per interpretar a Camilla Parker a The Crown, que debuta en la direcció amb Una jove prometedora.

Sinopsi

Tots pensaven que Cassie (Carey Mulligan) era una jove molt prometedora, però un misteriós succés fa descarrilar el seu futur. Però res a la vida de Cassie és el que sembla: és un portent d’intel·ligència, la seva astúcia no té límits i viu una doble vida nocturna. Tot d’una, una trobada li donarà a Cassie l’oportunitat de corregir el que va passar en el passat en una història tan commovedora com també inesperada.

Una jove prometedora (Promising Young Woman) presenta una història de venjança amb tints de thriller i drama, també certa comèdia negra. Però a diferència d’altres venjances per violació representades en l’audiovisual, aquesta no es deu a una explosió d’ira. Cassie (Carey Mulligan), des del dolor més profund, executa un pla amb premeditació. Domina l’escena de manera calculada, només quan està a soles es demostra vulnerable i trencada.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 16 anys

Gènere: Thriller

Durada:114 min

Direcció: Emerald Fennell

Repartiment: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie i també Connie Britton,

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

IMDB

Trailer

Una Joven Prometedora a Cinema Ribes

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 21 de maig

Dissabte, 22 de maig

Diumenge, 23 de maig

Dimecres, 26 de maig

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Preus-cinemes.jpg