Way Down arriba a Cinema Ribes

Way Down arriba a Cinema Ribes

Per començar destacar que Way Down (2021) és la nova pel·lícula del director català Jaume Balagueró. Després de dirigir pel·lícules de terror tan destacades com Rec (2007) o també Mientras Duermes (2010), Balagueró s’endinsa al cinema d’atracaments i robatoris amb aquesta pel·lícula, que compta amb un elenc internacional, protagonitzada per Freddie Highmore (The Good Doctor), Liam Cunningham (Joc de Trons), José Coronado (No hi haurà pau per als malvats, 2011) i Luís Tosar (Celda 211, 2009), entre d’altres.

Sinopsi

El Banc d’Espanya és completament diferent de qualsevol altra entitat financera, és un banc absolutament inexpugnable i a més és un lloc que ningú no ha pogut robar, del qual no hi ha plans, no hi ha dades, ni hi ha ningú viu que sàpiga quina enginyeria faraònica es va utilitzar fa més de cent anys per construir la seva càmera cuirassada.

Però ni les lleis d’Estat, ni les lleis de la física espanten Thom Johnson (Freddie Highmore), el brillant i jove enginyer reclutat per esbrinar com trencar el secret per accedir-hi. Tot un misteri…

Però ni les lleis d’Estat, ni les lleis de la física espanten Thom Johnson (Freddie Highmore), el brillant i jove enginyer reclutat per esbrinar com trencar el secret per accedir-hi.
L’objectiu és un petit tresor que estarà dipositat al banc només deu dies. Deu dies per descobrir el secret de la caixa, deu dies per ordir un pla, deu dies per preparar l’assalt, deu dies per aprofitar-se d’un pla de fuga irrepetible, quan l’esperada final del Mundial de Futbol de Sud-àfrica reuneixi centenars de milers d’aficionats a les portes del mateix Banc d’Espanya… Deu dies per assolir la glòria… o per acabar a la presó.

Fitxa Tècnica

Any: 2021

Durada: 118 min.

País: Espanya

Direcció i guió: Jaume Balagueró

Repartiment: Freddie Highmore, Astrid Bergès-Frisbey i també Sam Riley

IMDB

Trailer

Way Down arriba a Cinema Ribes

HORARIS I ENTRADES

Divendres, 19 de novembre

Dissabte, 20 de novembre

Diumenge, 21 de novembre

Dimecres, 24 de novembre

Preus