Horaris / Entrades


Dissabte/ Sábado/ Saturday 02/12/2023

Diumenge/ Domingo/ Sunday 03/12/2023

(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

“Wish: El poder dels desitjos”, de Walt Disney Animation Studios, és una comèdia musical d’animació que ens dóna la benvinguda al regne màgic de Roses, on Asha, una idealista i enginyosa jove, demana un desig tan poderós que és respost per una força còsmica: una petita bola d’energia il·limitada anomenada Star. Juntes, Asha i Star s’enfronten a un poderós enemic, el rei Magnífic, sobirà de Roses, per salvar el seu poble i demostrar que, quan la voluntat d’una persona valenta s’uneix a la màgia de les estrelles, poden passar coses meravelloses.

Ref: Wish arriba a Ribes

“Wish: El poder de los deseos”, de Walt Disney Animation Studios, es una comedia musical de animación que nos da la bienvenida al reino mágico de Rosas, donde Asha, una idealista e ingeniosa joven, pide un deseo tan poderoso que es respondido por una fuerza cósmica: una pequeña bola de energía ilimitada llamada Star. Juntas, Asha y Star se enfrentan a un poderoso enemigo, el rey Magnífico, soberano de Rosas, para salvar a su pueblo y demostrar que, cuando la voluntad de una persona valiente se une a la magia de las estrellas, pueden ocurrir cosas maravillosas.

“Wish,” from Walt Disney Animation Studios, is an animated musical comedy that welcomes us to the magical kingdom of Rosas, where Asha, an idealistic and resourceful young woman, makes a wish so powerful that it is answered. by a cosmic force: a small ball of unlimited energy called Star. Together, Asha and Star face a powerful enemy, King Magnificent, ruler of Rosas, to save their people and prove that, when the will of a brave person joins the magic of the stars, wonderful things can happen.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: Apta
Gènere/ Género/ Genre: Animació
Durada/ Duración/ Running Time: 
95′
Director: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
Idioma original/ Original Language:
 Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
USA
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Wish arriba a Ribes

Altres pel·lícules en cartellera