La Vampira arriba a Cinema Ribes

with No hi ha comentaris
La Vampira arriba a Cinema Ribes
Els Croods tornen a Cinema Ribes

La Vampira arriba a Cinema Ribes

Per començar destacarem les 14 Nominacions als Premis Gaudí: Millor pel·lícula, Direcció (Lluís Danés), Protagonista femenina (Nora Navas), Direcció de Producció, Direcció artística, Actriu Secundaria (Bruna Cosí), Actriu Secundària (Núria Prims), Actor Secundari (Francesc Orella), Música Original, Fotografia, Vestuari, So, Efectes Visuals, Maquillatge i Perruqueria

Sinopsi:

El film ens situa primerament a la Barcelona de principis de segle XX conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l’altra sòrdida i bruta. A continuació la desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia aviat té una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’.

A més el periodista Sebastià Comas se submergirà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Així doncs, aviat descobrirà que allí s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

També cal destacar la direcció de Lluís Danés i amb un repartiment encapçalat per Nora Navas , Roger Casamajor , Bruna Cusí , Sergi López i Francesc Orella.

Per finalitzar, us animem a gaudir d’ aquesta magnífica producció catalana que a més va obtindre el gran premi del públic a la darrera edició del Sitges: Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. No perdeu aquest film que de ben segur que us sorprendrà i a més no us deixarà indiferent.

Calificació: 18 anys

Durada: 106 minuts

Gènere:Drama, Fantàstic

Director: Lluís Danés Roca

Guió: Maria Jaén i Lluís A. Martínez

Repartiment:Roger Casamajor, Nora Navas, Bruna Cusí, Francesc Orella, Sergi López, Mario Gas, Nuria Prims, Pablo Derqui, Anna Alarcón, Alejandra Howard, Albert Pla

País:Espanya

Idioma original:Català-castellà

A continuació us fem un recordatori per les últimes sessions. Guarda la teva entrada. Tens fins les 23h per arribar a casa.

Trailer

La Vampira arriba a Cinema Ribes

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 12 de feber

Dissabte, 13 de febrer

Diumenge, 14 de febrer

Dimecres, 17 de febrer