Nuevo Orden el parásitos de l’any

with No hi ha comentaris
Nuevo Orden el parásitos de l'any
Els Croods tornen a Cinema Ribes

Nuevo Orden el parásitos de l’any

SINOPSI:

Primerament el film ens mostra com es torcen unes luxoses noces de l’alta societat quan una inesperada revolta social dóna pas a un violent cop d’estat. Tot vist a través dels ulls de la jove i solidària núvia i dels servents que treballen per a la seva adinerada família.

El nou Parásitos de l’any

Nuevo Orden és la nova pel·lícula de el director i guionista Michel Franco. El realitzador és considerat per molts com el “enfant terrible” de cinema contemporani i és a més un habitual de l’Festival de Cannes. Un Festival que coneix bé, ja que les seves anteriors pel·lícules han participat a diferents seccions: “Daniel i Ana”, “Després de Lucía “(2012),” Chronic “(2015) i” Les filles d’abril “(2017).

La pel·lícula va ser una de les grans triomfadores de la passada edició de Festival de Venècia, on va guanyar el Lleó de Plata Gran Premi de Jurat a més del Premi Leoncino d’Oro (Jurat Jove). A més es va presentar a la secció Perles de l’Festival de Sant Sebastià i recentment ha estat la guanyadora de el premi Forqué a la Millor Pel·lícula Llatinoamericana de l’any.

Finalment cal remarcar que Nuevo Orden està protagonitzada per alguns dels actors joves mexicans de moda: Diego Boneta ( “Luis Miguel: La sèrie”, “Terminator: Destinació Fosc”), Dario Yazbek Bernal (la sèrie “La casa de les flors”) i Naian González Norvind.

L’enfrontament de les classes socials

En primer lloc a Nuevo Orden, el relat s’enfoca en el caos com el detonant de la seva trama. El realitzador Michel Franco, que ha abordat disjuntives maternals en Les Filles d’Abril (2017) i de la vellesa en Chronic (2015), col·loca una confrontació de classes socials. En ella, els estereotips tenen lloc en un casament celebrada per un entorn de llinatge.

Amb tint sensacionalista, entreveu la interacció entre empleat i patró i, a més col·loca la falsa caritat enmig de la necessitat econòmica i l’opulència. Rolando (Eligio Meléndez) demana ajuda a la família adinerada per a l’operació de la seva moribunda esposa, rebutjat pels ex patrons a través d’indiferència i mentides.

No obstant això, Marian (Naian González Norvind), és l’única disposada a auxiliar-ho. Així que surt de la seva festa de compromís en una casa de la colònia Pedregal. Ho fa en companyia de Cristian (Fernando Cuautle), fill de Marta (Mònica de el Carme), emprada domèstica. Però finalment tots dos troben una barrera policial que guia cap a revoltes violentes.

Classificació per edat:16 anys

Gènere:Drama, Thriller

Durada:86 min

Director:Michel Franco

Repartiment:Naian González Norvind, Diego Boneta, Mónica del Carmen, Darío Yazbek Bernal, Fernando Cuautle, Eligio Meléndez, Lisa Owen, Patricia Bernal, Enrique Singer, Gustavo Sánchez Parra, Javier Sepulveda, Sebastian Silveti, Roberto Medina, Analy Castro

País:Mèxic

Idioma original:Castellà

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Nuevo Orden el parásitos de l’any