Raya y el último dragón (entrades ja a la venda)

with No hi ha comentaris
Compra la teva entrada de Raya

Compra la teva entrada de Raya

SINOPSI:

A través d’un viatge emocionant, Raya i l’Últim Drac ens transporta al món de fantasia de Kumandra, on humans i dracs van viure junts fa molt de temps en perfecta harmonia. Però quan unes forces de el mal van amenaçar el territori, els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. Ara, 500 anys després, aquestes mateixes forces malignes han tornat i Raya, una guerrera solitària, haurà de trobar a l’últim i llegendari drac per reconstruir un món destruït i tornar a unir al seu poble. No obstant això, al llarg de la seva aventura, comprendrà que es necessita alguna cosa més que la màgia d’un drac per salvar el món: també necessitarà confiança en si mateixa i treball d’equip.

L’equip de Disney

Primerament cal destacar a Don Hall i Carlos López Estrada són els directors i Paul Briggs i John Ripa exerceixen de co-directors. Osnat Shurer i Peter De l’profit són els productors, a més Qui Nguyen i Adele Lim són els guionistes de el projecte.

A més Raya i l’Últim Drac també compta amb un repartiment de veus excepcional en la versió original, que inclou a Kelly Casa Tran com la veu de la intrèpida guerrera Raya, Awkwafina com Sisu, el drac llegendari iGemma Chan com Namaari, la nèmesi de Raya. A més de les veus de Daniel Dae Kim, Sandra Oh, Benedict Wong i Izaac Wang entre d’altres.

Finalment destacar la oportunitat de poder veure aquesta pel·lícula a la pantalla gran i viure l’experiència col·lectiva del cinema.

Títol Original: Raya and the Last Dragon

Classificació per edat: Apta per a tots els públics

Gènere: Animació, aventures

Durada:

Director: Paul Briggs, Dean Wellins

País: EUA

Idioma original:Castellà

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Compra la teva entrada de Raya

HORARIS/ENTRADES

HORARIS/ENTRADES

Dimecres, 10 de març

Dissabte, 13 de març

Diumenge, 14 de març

Dimecres, 17 de març