Tom y Jerry (Entrades ja a la venda)

with No hi ha comentaris
Tom y Jerry arriben al Cinema

Tom y Jerry arriben al Cinema

Una de les rivalitats més populars de la història es dispara quan Jerry es muda a un magnífic hotel de Nova York en vigílies de “les noces de segle”. Per començar l’arribada del ratolí obliga a la desesperada organitzadora de l’esdeveniment a contractar Tom per desfer-se’n. La batalla entre el gat i el ratolí amenaça de destruir la seva carrera, també el casament i pot ser que tot l’establiment. Però poc després sorgeix un problema encara més gran. Però es tracta d’un membre de personal diabòlicament ambiciós que conspira contra els tres. La nova aventura de Tom i Jerry per a la gran pantalla és una sorprenent combinació d’animació clàssica i acció real i també obre un nou camí per a aquests emblemàtics personals que es veuen forçats a fer l’impensable: treballar junts per salvar els mobles.

Èxit de taquilla a la seva estrena als EEUU

Tom i Jerry ha aconseguit reunir durant el primer cap de setmana US $ 13.700.000 a la taquilla nord-americana, cridant l’atenció amb la història d’una planificadora de bodes que ha de fer front a l’amenaça destructiva que representen els dos protagonistes causa de les seves persecucions, anada i vingudes. A més La cinta ha aconseguit superar durant els primers tres dies a altres de gran popularitat com Els Croods 2: Una Nova Era – 90% i Dona Meravella 1984 – 76%, títols que porten molt temps en cartellera a causa de la poca afluència de llançaments.

Classificació per edat:Apta per a tots els públics

Gènere: Animació, familiar

Durada: 101 min

Director:Tim Story

Repartiment: Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Ken Jeong

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Tom y Jerry arriben al Cinema

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 2 d’abril

Dissabte, 3 d’abril

Diumenge, 4 d’abril

Dilluns, 5 d’abril

Dimecres, 7 d’abril