Nomadland (Entrades ja a la venda)

with No hi ha comentaris
La premiada Nomadland a Cinema Ribes

La premiada Nomadland a Cinema Ribes

6 Nominacions als Òscars (Millor pel·lícula, Direcció, Actriu, Fotografia, Muntatge, Guió), a més de guanyar el Globus d’Or a la Millor pel·lícula dramàtaica i direcció (Chloé Zhao). També va guanyar el Lleó d’Or a la millor pel·lícula al Festival de Venècia.

Sinopsi

Fern és una dona que, després del col·lapse econòmic d’una ciutat a la zona rural de Nevada, empaca la seva camioneta i es posa en camí per explorar una vida fora de la societat convencional com nòmada moderna. La pel·lícula també presenta als veritables nòmades Linda May, Swankie i Bob Wells com a mentors i camarades de Fern en la seva exploració a través del vast paisatge de l’oest americà.

Triomfadora dels Globus d’Or i camí als òscars

Nomadland ha recollit un bon grapat de premis com el Lleó d’Or al Festival de Venècia, Premi del Públic al Festival de Toronto i també va ser la gran triomfadora als Globus d’Or.

Així doncs, el film ens submergeix en un bucle de més d’una hora i mitja de el viatge d’aquesta nòmada, sense rumb fix. Sempre acaba en els mateixos treballs, realitzant els mateixos trajectes i també aparcant la seva caravana en les mateixes destinacions.

Una trama lenta, encara que no falta de ritme, ens transporta en aquesta aventura, on a més la protagonista, es relaciona amb personatges insulsos, amb tràgiques històries a mig desenvolupar que impedeixen, empatitzar mínimament.

A Nomadland mesura que ens acostem a la fin de pel·lícula, ens adonarem que res ha canviat. Aquesta aventura ens porta a unes conclusions vagues sobre el significat de la vida i felicitat, sense arribar a ser crítica de la situació problemàtica, que també tots ells pateixen, la pobresa.

Fitxa Tècnica

Títol original: Nomandland

Classificació per edat:

Gènere:Drama

Durada:108 min

Director: Chloé Zhao

Repartiment: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May Kallestein, Charlene Swankie, Linda May, Bob Wells

País: Estats Units

Idioma original:Anglès

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tns fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

La premiada Nomadland a Cinema Ribes

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 9 d’abril

Dissabte, 10 d’abril

Diumenge, 11 d’abril

Dimecres, 14 d’abril