Minari, Historia de mi família (Entrades ja a la venda)

with No hi ha comentaris
La nominada Minari a Cinema Ribes

La nominada Minari a Cinema Ribes

6 Nominacions als Òscars (Millor pel·lícula, Millor director, Millor actor, Millor actriu segundària, Millor guió i també Millor BSO). Guanyadora del Globus d’Or a la millor pel·lícula de parla no anglesa. També gran premi del jurat i premi del públic al Festival de Sundance.

Sinopsi

David, un nen coreà-americà de 7 anys, veu com a mitjan dels anys vuitanta la seva vida canvia, de la nit al dia, quan el seu pare decideix mudar-se al costat de tota la seva família a una zona rural d’Arkansas per a obrir allí una granja, amb el propòsit d’aconseguir el somni americà.

Triomfadora a Sundance i als Globus d’Or

Minari, és una pel·lícual escrita i també dirigida per Lee Isaac Chung (“Munyurangabo”) que es va convertir en la gran triomfadora de la passada edició de Festival de Sundance. La cinta va ser reconeguda amb el Gran Premi de Jurat i també amb el Premi del ‘Públic. Aquest reeixit assoliment ho han aconseguit en els últims anys films que després han triomfat en la seva carrera als Oscar, com “Whiplash” (2014) i “Precious” (2009).

Minari està produïda per Pla B Entertainment, la companyia fundada per l’actor Brad Pitt que a més ha produït les guanyadores de l’Oscar a la Millor Pel·lícula “Moonlight” i “12 anys d’esclavitud”, i distribuïda als Estats Units per A24 ( “Lady Bird” , “Hereditary”, “El far”, “Diamants en brut”).

La pel·lícula està protagonitzada per Steven Yeun (“Burning”, “Ojka”, sèrie de TV “The Walking dead”), Yeri Han (“Boira”), i també el jove actor Alan Kim, al costat de Will Patton (“Armaggedon”, “Missatger de el futur”), entre altres.

Ara després d’emportar-se el Globus d’Or a la Milllor pel·lícula de parla no anglesa, ha obtingut nominacions als Bafta i és una de les clares favorites dels òscars. I es que també podria donar la sorpresa i repetir l’èxit obtingut amb paràsitos l’any passat.

Fitxa Tècnica

Títol original: Minari

Classificació per edat: 7 anys

Gènere:Drama

Durada:115 min

Director:Lee Isaac Chung

Repartiment: Steven Yeun, Han Ye-ri, Youn Yuh-jung, Alan S. Kim, Noel Cho, Will Patton, Scott Haze, Eric Starkey, Esther Moon

País: Estats Units-Corea

Idioma original:Coreà i anglès

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tns fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

La nominada Minari a Cinema Ribes

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 23 d’abril

Dissabte, 24 d’abril

Diumenge, 25 d’abril

Dimecres, 28 d’abril