Guardianes de la Noche la película: Tren Infinito

with No hi ha comentaris
Guardianes de la Noche La película

Guardianes de la Noche La película

Cinema Ribes estrena l’esperada Guardians de la nit – Kimetsu no Yaiba – La pel·lícula: Tren infinit en cinemes. Basada en el manga número 1 en vendes a Espanya, s’estrenarà en versió doblada a l’castellà i també en català.

Sinopsi

Després de completar l’entrenament en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen al seu següent missió, fer front a el dimoni a bord d’el Tren de l’Infinit, on més de 40 persones han desaparegut en un període molt curt de temps.

Per començar el film ens presenta a Tanjiro i Nezuko, acompanyats per Zenitsu i Inosuke, s’uneixen a un dels espadatxins més poderosos entre els membres del Cos de Matademonios, l’actual Pilar de les Flames Kyojuro Rengoku, amb el propòsit de fer front a el dimoni a bord d’el Tren de l’Infinit . Però el que desconeixen és que s’estan endinsant en una mortífera parany estesa per Enmu, Dimoni de l’Somni i una de les 12 Llunes demoníaques, en un tren amb destinació a la desesperació …

El Manga número 1 al país

Amb una recaptació de més de 380 milions de dòlars, al desembre es va convertir també en la pel·lícula més taquillera de la història de país, per sobre de superproduccions nord-americanes com Frozen i Titanic, i de Your Name de Makoto Shinkai i El viatge de Chihiro de Hayao Miyazaki.

Guardians de la nit – Kimetsu no Yaiba – La pel·lícula: Tren infinit s’ha convertit en la pel·lícula més rendible estrenada en cinemes durant la pandèmia, va obtenir una nominació a Millor Pel·lícula d’Animació en els prestigiosos Satellite Awards i a més va ser pre-seleccionada per l’Acadèmia japonesa per l’Oscar a la millor pel·lícula d’animació.

Dirigida pel debutant Haruo Sotozaki, que ja s’ha alçat amb el Tòquio Anime Award a el millor director, i produïda per Aniplex (Naturo, The Wonderland) i TOHO (Akira, My Hero Acadèmia), la pel·lícula ha estat guardonada amb el premi a la Millor Pel·lícula d’animació, a la Millor Banda Sonora i també a la Pel·lícula més popular per l’Acadèmia Japonesa de cinema.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 16 anys

Gènere: Animació

Durada: 117min

Direcció: Haruo Sotozaki

País: Japó

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Guardianes de la Noche La película

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 7 de maig

Dissabte, 8 de maig

Diumenge, 9 de maig

Dimecres, 12 de maig