Otra Ronda (Entrades ja a la venda)

with No hi ha comentaris
La premiada Otra Ronda a Cinema Ribes

La premiada Otra Ronda a Cinema Ribes

Guanyadora de l’ôscar a la Millor Pel·lícula Internacional

Primerament, la pel·lícula és una nova col·laboració entre Vinterberg, el premiat actor Mads Mikkelsen ( “La Caça”, “Hannibal”) i Tobias Lindholm, guionista de “La Caça”, i és una poderosa i emotiva reflexió sobre els efectes i conseqüències del consum de alcohol en la vida de les persones.

Sinopsi

Per començar el film ens mostra a quatre professors d’institut que s’embarquen en un experiment sociològic en el qual cada un d’ells haurà de mantenir la taxa d’alcohol en el seu cos al mateix nivell, durant la seva vida diària. Com a resultat volen intentar demostrar d’aquesta manera que poden millorar en tots els aspectes de la seva vida .

Una de les pel·lícules més premiades de l’any

Sembla ser que després de la bona collita de premis que ha obtingut el film, és una de les prefereides a guanyar l’Òscar a millor pel·lícula internacional. I es que Otra Ronda, ha obtingut els quatre premis grans pels que competia en la 33a gala dels guardons de cinema europeu, gràcies a la història de quatre professors d’institut que decideixen començar a beure per anar a to a l’escola i controlant l’alcohol en sang les seves vides milloren. Entre ells, Mads Mikkelsen, que es va emportar el premi a millor actor que també havia guanyat, amb els seus tres companys protagonistes, la Concha de Plata a la millor interpretació masculina al passat festival de Sant Sebastià. Vinterberg va triomfar a millor direcció, i també ell i Tobias Lindholm van aconseguir el de millor guió.

Fitxa Tècnica

Títol original: Druk

Classificació per edat: Apta per a tots els públics

Gènere:Drama

Durada:108 min

Direcció: Thomas Vinterberg

Repartiment: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe, Susse Wold, Maria Bonnevie, Diêm Camille G., Palmi Gudmundsson, Dorte Højsted, Helene Reingaard Neumann i també Martin Greis

País: Dinamarca

Idioma original:Danès

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tns fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

La premiada Otra Ronda a Cinema Ribes

HORARIS/ ENTRADES

Divendres, 7 de maig

Dissabte, 8 de maig

Diumenge, 9 de maig

Dimecres, 12 de maig