Viuda Negra (estrena 9 de juliol) Entrades ja a la venda

with No hi ha comentaris
Viuda Negra estrena 9 de juliol

Viuda Negra estrena 9 de juliol

Després de dos anys de sequera pel que fa a pel·lícules de Marvel a cinemes, la companyia torna amb magnificència amb Vídua Negra. La pel·lícula està dirigida per Cate Shortland, una directora australiana que arriba trepitjant fort. Per culpa de la pandèmia de la COVID-19, Viuda Negra s’ha acabat estrenant més d’un any després de la seva primera data d’estrena, això pot ser que fins i tot faci que sigui més esperada.

Sinopsi

Natasha Romanoff, àlies Vídua Negra, s’enfronta als capítols més foscos de la seva història quan sorgeix una perillosa conspiració relacionada amb el seu passat. Perseguida per una força que no s’aturarà davant de res per acabar amb ella, Natasha ha de lidiar amb la seva història com a espia i amb l’estela de relacions destruïdes que va deixar enrere molt abans de convertir-se en Venjadora.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 12 anys

Gènere: Acció, Aventures

Durada:100 min

Direcció: Cate Shortland

Repartiment: Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour, William Hurt,

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

IMDB

Trailer

Viuda Negra estrena 9 de juliol

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 9 de juliol

Dissabte, 10 de juliol

Diumenge, 11 de juliol

Dimecres, 14 de juliol