Otello (Entrades ja a la venda)

with No hi ha comentaris
Otello entrades ja a la venda

Otello entrades ja a la venda

Shakespeare treia el millor de Verdi, i aquesta producció de l’Maggio Musicale Fiorentino recupera l’essència de l’òpera tornant a la tradició de l’gènere. Amb direcció musical de l’llegendari Zubin Mehta i un repartiment excepcional, aquest Otello se centra en la manipulació de l’malvat Iago per destronar Otello i quedar-se amb el poder polític. La víctima innocent serà la pobra Desdèmona, enamorada d’Otello fins a la seva mateix final.

Fitxa Tècnica

Amb: Fabio Sartori, Marina Rebeka, Luca Salsi

Direcció musical Zubin Mehta

Direcció d’escena Valerio Binasco

desde el Maggio Musicale Fiorentino

Trailer

Otello entrades ja a la venda

HORARIS/ ENTRADES

Dijous, 29 de juliol