Temporada d’Òpera en directe del MET

with No hi ha comentaris

PROGRAMACIÓ I ENTRADES

Temporada Òpera en directe MET

Cinema Ribes presenta la temporada d’òpera des del Metropolitan de Nova York, una selecció de 10 espectacles retransmesos en directe amb la tecnologia més alta.
El dissabte 9 doctubre comença la nova temporada d’òpera des del MET de Nova York.

BORIS GODUNOV, obra mestra de Modest Mussorgsky que retrata la realitat de la Rússia del 1869, és la primera a aparèixer a escena, seguida el 23 d’octubre per FIRE SHUT UP IN MY BONES: el director Musical de MET, Yannick Nézet-Séguin, dirigeix ​​l’adaptació del compositor i músic de jazz guanyador del Grammy, Terence Blanchard, de les commovedores memòries del columnista Charles M. Blow. El 4 de desembre es pot veure, amb llibret de Sarah Ruhl, adaptat de la seva aclamada obra del 2003, la reinvenció de l’antic mite d’Orfeu des del punt de vista d’Eurídice, de la mà del pianista i compositor Matthew Aucoin.

La posada en escena del llibre de contes de Laurent Pelly del Cendrillon de Massenet es pot gaudir l’1 de gener, sent aquesta VENTAFOCS protagonitzada per la mezzosoprano Isabel Leonard i dirigit pel director musical Emmanuel Villaume. I el director Bartlett Sher dóna a conèixer una nova i audaç producció de la tragèdia atemporal de RIGOLETTO de Verdi, adoptant aquesta gran òpera a l’Europa dels anys 20; s’estrena el 29 de gener del 2022.

El mes de març ens ofereix dues noves produccions escèniques: el dia 12 té lloc la retransmissió d’ARIADNA A NAXOS, amb l’estimulant soprano Lise Davidsen debutant a MET com l’heroïna mitològica grega de l’encantadora obra mestra de Strauss; el dia 26, per primera vegada a la història de la companyia, MET presenta la versió original en francès de l’òpera èpica de Verdi, DON CARLOS.

La soprano superestrella Anna Netrebko estrena per primera vegada a MET el paper de la princesa gelada TURANDOT de Puccini: la cita és el 7 de maig. I el dia 21, la soprano Nadine Sierra interpreta un dels papers més formidables i llegendaris del repertori, LUCIA DI LAMMERMOOR de Donizetti, en una nova i electritzant posada en escena de la mà del director de cinema i teatre australià Simon Stone. Tanca el cicle HAMLET del compositor australià Brett Dean, el 4 de juny del 2022. Quan va tenir la seva estrena mundial el 2017, The Guardian va declarar: “La nova òpera no sol sonar tan bé. Shakespeare ofereix un desafiament als compositors, però Hamlet està a l’alçada”.

Temporada de Ópera en directo MET

Cinema Ribes presenta la temporada de ópera desde el METROPOLITAN de Nueva York, una selección de 10 espectáculos retrasmitidos en directo con la más alta tecnología.

BORIS GODUNOV, obra maestra de Modest Mussorgsky que retrata la realidad de la Rusia de 1869, es la primera en aparecer en escena, seguida el 23 de octubre por FIRE SHUT UP IN MY BONES: el director Musical de MET, Yannick Nézet-Séguin, dirige la adaptación del compositor y músico de jazz ganador del Grammy, Terence Blanchard, de las conmovedoras memorias del columnista Charles M. Blow. El 4 de diciembre se puede ver, con libreto de Sarah Ruhl, adaptado de su aclamada obra de 2003, su reinvención del antiguo mito de Orfeo desde el punto de vista de Eurídice, de la mano del pianista y compositor Matthew Aucoin.

La puesta en escena del libro de cuentos de Laurent Pelly del Cendrillon de Massenet se puede disfrutar el 1 de enero, siendo esta CENICIENTA protagonizada por la mezzosoprano Isabel Leonard y dirigido por el director musical Emmanuel Villaume. Y el director Bartlett Sher da a conocer una nueva y audaz producción de la tragedia atemporal de RIGOLETTO de Verdi, adoptando esta gran ópera a la Europa de los años 20; se estrena el 29 de enero de 2022.

El mes de marzo nos ofrece dos nuevas producciones escénicas: el día 12 tiene lugar la retransmisión de ARIADNA EN NAXOS, con la estimulante soprano Lise Davidsen debutando en MET como la heroína mitológica griega de la encantadora obra maestra de Strauss; el día 26, por primera vez en la historia de la compañía, MET presenta la versión original en francés de la ópera épica de Verdi, DON CARLOS.

La soprano superestrella Anna Netrebko estrena por primera vez en MET el papel de la princesa helada TURANDOT de Puccini: la cita es el 7 de mayo. Y el día 21, la soprano Nadine Sierra interpreta uno de los papeles más formidables y legendarios del repertorio, LUCIA DI LAMMERMOOR de Donizetti, en una nueva y electrizante puesta en escena de la mano del director de cine y teatro australiano Simon Stone. Cierra el ciclo HAMLET del compositor australiano Brett Dean, el 4 de junio de 2022. Cuando tuvo su estreno mundial en 2017, The Guardian declaró: “La nueva ópera no suele sonar tan bien. Shakespeare ofrece un desafío a los compositores, pero Hamlet está a la altura”.

;MET Live Opera Season for cinemas

Cinema Ribes presents the opera season from the METROPOLITAN in New York, a selection of 10 shows broadcast live with the latest technology.
BORIS GODUNOV, Modest Mussorgsky’s masterpiece portraying the reality of Russia in 1869, is the first to appear on stage, followed on October 23 by FIRE SHUT UP IN MY BONES: MET Music Director Yannick Nézet-Séguin directs Grammy-winning jazz composer and musician Terence Blanchard’s adaptation of columnist Charles M. Blow’s poignant memoir. On December 4, with a libretto by Sarah Ruhl, adapted from her acclaimed 2003 work, her reinvention of the ancient myth of Orpheus from Eurydice’s point of view, performed by pianist and composer Matthew Aucoin.

The staging of the book of stories by Laurent Pelly del Cendrillon de Massenet can be enjoyed on January 1, this being CINDERELLA starring the mezzo-soprano Isabel Leonard and directed by the musical director Emmanuel Villaume. And director Bartlett Sher unveils a bold new production of Verdi’s timeless tragedy RIGOLETTO, taking this grand opera to 1920s Europe; opens on January 29, 2022.

The month of March offers us two new stage productions: on the 12th there is a broadcast of ARIADNE IN NAXOS, with the exhilarating soprano Lise Davidsen making her MET debut as the Greek mythological heroine of Strauss’s enchanting masterpiece; On the 26th, for the first time in the company’s history, the MET presents the original French version of Verdi’s epic opera, DON CARLOS.

Superstar soprano Anna Netrebko debuts the role of Puccini’s frozen princess TURANDOT for the first time at the MET: the date is May 7. And on the 21st, soprano Nadine Sierra performs one of the most formidable and legendary roles in the repertoire, Donizetti’s LUCIA DI LAMMERMOOR, in an electrifying new staging by Australian film and theater director Simon Stone. Australian composer Brett Dean’s HAMLET cycle closes on June 4, 2022. When it had its world premiere in 2017, The Guardian declared: “New opera doesn’t usually sound so good. Shakespeare offers composers a challenge, but Hamlet is at the height”.

Rigoletto en directe 29 de gener