Cinema Ribes adquireix un projector làser

with No hi ha comentaris
Cinema Ribes adquireix un projector làser

Cinema Ribes adquireix un projector làser

Més qualitat d’imatge per una millor experiència cinematogràfica. Aquest és l’objectiu principal pel qual Cinema Ribes ha adquirit un nou projector amb tecnologia làser. D’Aquesta manera s’aconsegueix millorar la qualitat de les projeccions de cinema a la sala situada a Sant Pere de Ribes. 

L’aparell es va instal·lar el passat divendres, 24 de desembre i s’ha estrenat amb la pel·lícula West Side Story de Steven Spielberg. Durant les properes setmanes es podran viure l’experiència millorada del Cinema Làser amb films com: Spider-man No Way HomeClifford, el gran perro rojo i unes sessions especials de Dune.

De fet l’equip de Cinema Ribes va decidir no projectar Dune en el seu moment i esperar a que arribés el nou projector. I es que aquest film es veiés amb tot el seu esplendor i també amb la qualitat que es mereix un film amb una imatge visualment espectacular.

Segons els responsables de cinema Ribes ‘el projector anterior tenia un problema amb el sistema DLP que mostrava uns puntets que començaven a ser més visibles. Per això hem decidit adquirir un nou projector làser. Pensem que el cinema s’ha de veure a la gran pantalla amb la qualitat que els nostres espectadores i espectadors es mereixen. Cinema Ribes afronta el 2022 amb la mateixa il·lusió que els seus inicis fa 5 anys. Continuaran oferint les darreres estrenes cinematogràfiques del moment, esdeveniments i projeccions de grans espectacles com la temporada de clàssica del MET que ofereixen actualment.

Cinema Ribes adquireix un projector làser