Canta 2 (Entrades ja a la venda)

with No hi ha comentaris
Canta 2 arriba a Cinema Ribes

HORARIS I ENTRADES

Divendres/ Viernes/ Friday – 14/01/2022


Dissabte/ Sábado/ Saturday – 15/01/2022


Diumenge/ Domingo/ Sunday – 16/01/2022


Dimecres/ Miércoles/ Wednesday – 19/01/2022

Canta 2 properament a Cinema Ribes

Al gener arriba a Cinema Ribes Canta 2, la seqüela de l’exitosa pel·lícula d’Illumination (responsable d’èxits com Gru – El meu dolent favorit, Els Minions o Mascotes), que va captivar públic i crítica el 2016 i que torna amb més música que mai . En aquesta nova entrega, el koala Buster Moon i el seu equip d’artistes hauran de treballar en equip per aconseguir crear l’espectacle més gran mai vist, superant les pors i fent realitat els seus somnis.

A la pel·lícula Canta 2 Luis Tosar presta la seva veu a Jimmy Crystal, el magnat propietari del teatre en què Buster Moon vol crear l’espectacle més gran mai vist, Ana Milán dobla Suki, secretària de Crystal. Miguel Ángel Muñoz és Darius, un excèntric artista que formarà parella amb Meena. La dolça elefanta trobarà el seu primer amor a Alfonso, a qui dobla en espanyol l’influencer i l’empresari Nachter. Rigoberta Bandini és Porsha, la prodigiosa cantant filla de Jimmy Crystal. Repeteixen Concha Velasco i Andrea Compton, que ja van prestar les seves veus a Nana i Ash a la primera entrega.

Sinopsi

En un món d´animals antropomòrfics, el koala Buster Moon és el propietari d´un teatre on organitza espectacles musicals. En el concurs de cant més gran del món va aconseguir que els debutants Rosita, Mike, Johnny, Ash i Meena fossin llançats a la fama. Tot i que encara no se saben els detalls de la trama d’aquest nou film d’animació, el que està assegurat és que gaudirem de moltes versions de cançons populars. Aquesta pel·lícula d’animació és la seqüela de Canta! (2016).

Fitxa Tècnica

Calificación: Tots els públics

Any: 2021

Gènere: Animació i també aventures

Durada: 110 min.

Direcció: Garth Jennings

Repartiment: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Bono, Bobby Cannavale, Tori Kelly, Nick Kroll, Pharrell Williams, Chelsea Peretti, Letitia Wright, Eric André, Adam Buxton, Garth Jennings, Peter Serafinowicz, Jennifer Saunders

Idioma original: Anglès

País: Estats Units

IMDB

Canta 2 próxmimamente a Cinema Ribes

En enero llega a Cinema Ribes Canta 2, la secuela de la exitosa película de Illumination (responsable de éxitos como Gru – Mi villano favorito, Los Minions o Mascotas), que cautivó a público y crítica en 2016 y que vuelve con más música que nunca. En esta nueva entrega, el koala Buster Moon y su equipo de artistas deberán trabajar en equipo para conseguir crear el mayor espectáculo jamás visto, superando los miedos y haciendo realidad sus sueños.

En la película Canta 2 Luis Tosar presta su voz a Jimmy Crystal, el magnate dueño del teatro en el que Buster Moon quiere crear el mayor espectáculo jamás visto, Ana Milán dobla a Suki, secretaria de Crystal. Miguel Ángel Muñoz es Darius, un excéntrico artista que formará pareja con Meena. La dulce elefanta encontrará su primer amor en Alfonso, a quien dobla en español el influencer y empresario Nachter. Rigoberta Bandini es Porsha, la prodigiosa cantante hija de Jimmy Crystal. Repiten Concha Velasco y Andrea Compton, que ya prestaron sus voces a Nana y Ash en la primera entrega.

Sinopsis

En un mundo de animales antropomórficos, el koala Buster Moon es el propietario de un teatro donde organiza espectáculos musicales. En el concurso de canto más grande del mundo consiguió que los debutantes Rosita, Mike, Johnny, Ash y Meena fueran lanzados al estrellato. Aunque aún se desconocen los detalles de la trama de este nuevo filme de animación, lo que está asegurado es que disfrutaremos de muchas versiones de canciones populares. Esta película de animación es la secuela de ¡Canta! (2016).

Ficha Técnica

Calificación: Todos los públicos

Año: 2021

Género: Animación, Aventuras

Duración: 110 min

Dirección: Garth Jennings

Reparto: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Bono, Bobby Cannavale, Tori Kelly, Nick Kroll, Pharrell Williams, Chelsea Peretti, Letitia Wright, Eric André, Adam Buxton, Garth Jennings, Peter Serafinowicz, Jennifer Saunders

Idioma original: Inglès

País: Estados Unidos

IMDB

Sing 2 coming soon to Cinema Ribes

In January comes to Cinema Ribes Sing 2, the sequel to the successful Illumination film (responsible for hits like Gru – Despicable Me, The Minions or Pets), which captivated audiences and critics in 2016 and is back with more music than ever . In this new installment, the koala Buster Moon and his team of artists must work as a team to create the greatest show ever seen, overcoming fears and making his dreams come true.

In the spanish version of Sing 2 Luis Tosar lends his voice to Jimmy Crystal, the magnate who owns the theater in which Buster Moon wants to create the greatest show ever seen, Ana Milan voices Suki, Crystal’s secretary. Miguel Ángel Muñoz is Darius, an eccentric artist who will form a couple with Meena. The sweet elephant will find her first love in Alfonso, who is dubbed in Spanish by the influencer and businessman Nachter. Rigoberta Bandini is Porsha, the prodigious singer daughter of Jimmy Crystal. They repeat Concha Velasco and Andrea Compton, who already lent their voices to Nana and Ash in the first part.

Synopsis

In a world of anthropomorphic animals, the koala Buster Moon is the owner of a theater where he organizes musical shows. In the world’s largest singing contest he got rookies Rosita, Mike, Johnny, Ash and Meena launched to stardom. Although the details of the plot of this new animated film are still unknown, what is assured is that we will enjoy many covers of popular songs. This animated film is the sequel to ¡Canta! (2016).

Technical Details

Age Rating: All Ages

Year: 2021

Genre: Animation, adventures

Lenght: 110 min

Direction: Garth Jennings

Cast: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Bono, Bobby Cannavale, Tori Kelly, Nick Kroll, Pharrell Williams, Chelsea Peretti, Letitia Wright, Eric André, Adam Buxton, Garth Jennings, Peter Serafinowicz, Jennifer Saunders

Original Language: English

Country: USA

IMDB

Canta 2 properament a Cinema Ribes