Método Williams ambWill Smith (Entrades ja a la venda)

with No hi ha comentaris
Will smith protagonitza El Método Williams

HORARIS I ENTRADES

Divendres/ Viernes/ Friday – 28/01/2022



Diumenge/ Domingo/ Sunday – 30/01/2022


Dimecres/ Miércoles/ Wednesday – 02/02/2022

Will smith protagonitza El Método Williams

El Método Williams (King Richard) és una pel·lícula biogràfica sobre Richard Williams, el pare de dues de les tennistes més importants en la història del tennis: Venus i Serena Williams. Una família afroamericana d’orígens humils que va aconseguir introduir-se a l’elitista món del tennis, portant dues de les seves filles al capdamunt. Cal no oblidar que Venus va aconseguir el número 1, entre molts tornejos, i Serena és la jugadora amb més Grand Slams a l’era Open amb 23.

La cinta està dirigida per Reinaldo Marcus Green (Monstres i homes) i compta amb les interpretacions de Will Smith (A la recerca de la felicitat), Demi Singleton (Godfather of Harlem) o Aunjanue Ellis (Lovecraft Country). Un Will Smith que s’acaba de fer amb el Globus d’Or per la seva interpretació.

Sinopsi

Richard tenia una visió molt clara del futur de les seves filles i servint-se de mètodes poc convencionals, va elaborar un pla que portarà Venus i Serena Williams dels carrers de Compton, Califòrnia a l’olimp d’esport convertint-les en icones llegendàries. La pel·lícula mostra el poder de la família, la perseverança i la fe infrangible com a mitjà per aconseguir allò impossible i impactar al món.

Fitxa Tècnica

Calificació: 

Gènere: Biogràfica, Drama

Durada: 138′

Director:  Reinaldo Marcus Green

Any: 2021

Repartiment: Will Smith, Saniyya Sidney, Demi Singleton

Idioma original: Anglès

País: Estats Units

IMDB

El Método Williams con Will Smith

El método Williams (King Richard) es una película biográfica sobre Richard Williams, el padre de dos de las tenistas más importantes en la historia del tenis: Venus y Serena Williams. Una familia afroamericana de orígenes humildes que consiguió introducirse en el elitista mundo del tenis, llevando a dos de sus hijas a lo más alto. No hay que olvidar que Venus logró el número 1, entre otros muchos torneos, y Serena es la jugadora con más Grand Slams en la era Open con 23.

La cinta está dirigida por Reinaldo Marcus Green (Monstruos y hombres) y cuenta con las interpretaciones de Will Smith (En busca de la felicidad), Demi Singleton (Godfather of Harlem) o Aunjanue Ellis (Lovecraft Country). Un Will Smith que acaba de hacerse con el Globo de Oro por su interpretación.

Sinopsis

Richard tenía una visión muy clara del futuro de sus hijas y sirviéndose de métodos poco convencionales, elaboró un plan que llevará a Venus y Serena Williams de las calles de Compton, California al olimpo de deporte convirtiéndolas en iconos legendarios. La película muestra el poder de la familia, la perseverancia y la fe inquebrantable como medio para lograr lo imposible e impactar al mundo.

Ficha Técnica

Calificación: 

Género:  Biográfica, Drama

Duración: 138′

Dirección:  Reinaldo Marcus Green

Año: 2021

Reparto: Will Smith, Saniyya Sidney, Demi Singleton

Idioma original: Inglés

País: Estados Unidos

IMDB

King Richard with Will Smith

King Richard is a biographical film about Richard Williams, the father of two of the most important tennis players in the history of tennis: Venus and Serena Williams. An African-American family of humble origins who managed to enter the elite world of tennis, taking two of their daughters to the top. We must not forget that Venus achieved number 1, among many other tournaments, and Serena is the player with the most Grand Slams in the Open era with 23.

The film is directed by Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men) and features performances by Will Smith (The Pursuit of Happyness), Demi Singleton (Godfather of Harlem) and Aunjanue Ellis (Lovecraft Country). A Will Smith who has just won the Golden Globe for his performance.

Synopsis

Richard had a very clear vision of his daughters’ future and using unconventional methods, he devised a plan that will take Venus and Serena Williams from the streets of Compton, California to the Olympus of sports, turning them into legendary icons. The film shows the power of family, perseverance and unwavering faith as a means to achieve the impossible and impact the world.

Technical Details

Age Rating: 

Genre:  Biography, Drama

Lenght: 138′

Direction:  Reinaldo Marcus Green

Year: 2021

Cast: Will Smith, Saniyya Sidney, Demi Singleton

Original Language: English

Country: United States

IMDB

Will smith protagonitza El Método Williams