Minions El origen de Gru properament

with No hi ha comentaris
Minions el orígen de Gru a Cinema Ribes

A PARTIR DEL 15 DE JULIOL

Minions el orígen de Gru a Cinema Ribes

Arriba una nova entrega de la saga d’animació més reeixida de tots els temps, i el fenomen cultural més gran del seu gènere: els minions! Prepara’t per descobrir la història mai explicada d’un nen de 12 anys que somiava convertir-se en el supervilà més gran del món a Minions L’origen de Gru.

Sinopsi

Són els anys 70 i Gru (amb veu en VO del nominat a l’Oscar® Steve Carell) creix en un barri residencial, en ple boom dels pentinats cardats i els pantalons de campana. Com a fan incondicional d’un famós supergrup de malvats, Los Salvajes Sis, Gru idea un pla per demostrar-los que és prou malvat per treballar amb ells. Per sort, compta amb l?ajuda dels seus fidels seguidors, els Minions, sempre disposats a sembrar el caos. Junts, Kevin, Stuart, Bob, i Otto —un nou Minion amb aparell a les dents i desesperat per sentir-se acceptat— desplegaran el seu potencial per construir al costat de Gru el seu primer cau, experimentar amb les primeres armes i dur a terme les primeres missions.

Quan Los Salvajes Sis fan fora el seu cap, el llegendari lluitador Wild Knudillos (amb veu en VO del guanyador d’un Oscar® Alan Arkin), Gru decideix fer l’entrevista perquè l’acceptin com a membre del grup. Però fracassa en l’intent i la cosa encara es posa més lletja quan intenta demostrar ser més astut que ells i acaba convertint-se en el seu enemic mortal. Tractant de fugir, Gru recorrerà a la insospitada ajuda del mateix Wild Knudillos i descobrirà que fins i tot les ments més perverses necessiten de tant en tant l’ajuda dels amics.

Fitxa Tècnica

Calificació: Apta

Gènere:  Animació, Aventures

Durada: 

Director:  Kyle Balda, Brad Ableson

Idioma original:  Anglès

País:  EUA

Any: 2020

IMDB

Minions el orígen de Gru en Cinema Ribes

Llega una nueva entrega de la saga de animación más exitosa de todos los tiempos, y el mayor fenómeno cultural de su género: ¡los minions!. Prepárate para descubrir la historia jamás contada de un niño de 12 años que soñaba con convertirse en el mayor supervillano del mundo en Minions El origen de Gru.

Sinopsis

Son los años 70 y Gru (con voz en VO del nominado al Oscar® Steve Carell) crece en un barrio residencial, en pleno boom de los peinados cardados y los pantalones de campana. Como fan incondicional de un famoso supergrupo de villanos, Los Salvajes Seis, Gru idea un plan para demostrarles que es lo suficientemente malvado como para trabajar con ellos. Por suerte, cuenta con la ayuda de sus fieles seguidores, los Minions, siempre dispuestos a sembrar el caos. Juntos, Kevin, Stuart, Bob, y Otto —un nuevo Minion con aparato en los dientes y desesperado por sentirse aceptado— desplegarán su potencial para construir junto a Gru su primera guarida, experimentar con sus primeras armas y llevar a cabo sus primeras misiones.

Cuando Los Salvajes Seis echan a su jefe, el legendario luchador Wild Knudillos (con voz en VO del ganador de un Oscar® Alan Arkin), Gru decide hacer la entrevista para que lo acepten como miembro del grupo. Pero fracasa en el intento y la cosa se pone aún más fea cuando intenta demostrar ser más astuto que ellos y acaba convirtiéndose en su enemigo mortal. Tratando de huir, Gru recurrirá a la insospechada ayuda del propio Wild Knudillos y descubrirá que hasta las mentes más perversas necesitan de vez en cuando la ayuda de sus amigos.

Ficha Técnica

Calificación: Apta

Género:  Animación, Aventuras

Duración: 

Dirección: Kyle Balda, Brad Ableson

Idioma original: Inglés

País: EUA

Año: 2020

IMDB

Minions the rise of Gru at Cinema Ribes

Here comes a new installment of the most successful animation saga of all time, and the greatest cultural phenomenon of its kind: the minions! Get ready to discover the untold story of a 12-year-old boy who dreamed of becoming the world’s greatest supervillain in Minions Rise of Gru.

Synopsis

It’s the 70’s and Gru (voiced in VO by Oscar® nominee Steve Carell) is growing up in a residential neighborhood, in the midst of the boom of carded hairstyles and bell-bottom pants. As an unconditional fan of a famous villain supergroup, The Wild Six, Gru devises a plan to show them that he is evil enough to work with them. Luckily, he has the help of his loyal followers, the Minions, who are always ready to wreak havoc. Together, Kevin, Stuart, Bob, and Otto — a new Minion with a brace in his teeth and desperate to be accepted — will unleash their potential to build their first lair with Gru, experiment with their first weapons, and complete their first missions.

When Los Salvajes Seis fires his boss, the legendary fighter Wild Knudillos (voiced in VO by Oscar® winner Alan Arkin), Gru decides to do the interview so that he can be accepted as a member of the group. But he fails in his attempt and the thing gets even worse when he tries to be more cunning than they are and ends up becoming his mortal enemy. Trying to escape, Gru turns to the unexpected help of Wild Knudillos himself and discovers that even the most wicked minds need the help of their friends from time to time.

Technical Details

Age Rating:  All Ages

Genre:  Animations, Adventures

Lenght: 

Direction:  Kyle Balda, Brad Ableson

Original Language: English

Country: USA

Year: 2020

IMDB

Minions el orígen de Gru a Cinema Ribes