Aquaman 2 arriba a Ribes

with No hi ha comentaris

Horaris / Entrades


Dilluns/ Lunes/ Monday- 01/01/2024

Dimarts/ Martes/ Tuesday- 02/01/2024


*Dimecres/ Miércoles/ Wednesday- 03/01/2024


Dijous/ Jueves/ Thursday- 04/01/2024

Divendres/ Viernes/ Friday- 05/01/2024

Dissabte/ Sábado/ Saturday- 06/01/2024

Diumenge/ Domingo/ Sunday- 07/01/2024

*Dimecres/ Miércoles/ Wednesday- 10/01/2024


*Dimecres dia de l’espectador excepte festius i vigilies


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

En no poder derrotar Aquaman la primera vegada, Black Manta, encara impulsat per la necessitat de venjar la mort del seu pare, no s’aturarà davant de res per derrotar Aquaman d’una vegada per totes. Aquesta vegada Black Manta és més formidable que mai i exerceix el poder del mític Trident Negre, que desferma una força antiga i malèvola. Per derrotar-lo, Aquaman recorrerà al seu germà empresonat Orm, l’exrei de l’Atlàntida, per forjar una aliança improbable. Junts, han de deixar de banda les diferències per protegir el seu regne i salvar la família d’Aquaman, i el món, d’una destrucció irreversible.

Ref: Aquaman torna a Ribes

Al no poder derrotar a Aquaman la primera vez, Black Manta, todavía impulsado por la necesidad de vengar la muerte de su padre, no se detendrá ante nada para derrotar a Aquaman de una vez por todas. Esta vez Black Manta es más formidable que nunca y ejerce el poder del mítico Tridente Negro, que desata una fuerza antigua y malévola. Para derrotarlo, Aquaman recurrirá a su hermano encarcelado Orm, el ex rey de la Atlántida, para forjar una alianza improbable. Juntos, deben dejar de lado sus diferencias para proteger su reino y salvar a la familia de Aquaman, y al mundo, de una destrucción irreversible. 

Failing to defeat Aquaman the first time, Black Manta, still driven by the need to avenge his father’s death, will stop at nothing to defeat Aquaman once and for all. This time Black Manta is more formidable than ever, wielding the power of the mythical Black Trident, unleashing an ancient and malevolent force. To defeat him, Aquaman will turn to his imprisoned brother Orm, the former king of Atlantis, to forge an unlikely alliance. Together, they must put aside their differences to protect his kingdom and save Aquaman’s family—and the world—from irreversible destruction.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12
Gènere/ Género/ Genre: Fantàstic
Durada/ Duración/ Running Time: 
123′
Director: James Wan
Repartiment/ Reparto/ Cast:
Jason Momoa, Nicole Kidman, Patrick Wilson, Amber Heard
Idioma original/ Original Language:
 Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
USA
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Aquaman torna a Sitges

Altres pel·lícules en cartellera